دکتر روبین یائور Robin Yaure از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در ایالات متحده آمریکا که اقدام به انجام پژوهش های گسترده ای در زمینه اختلالات خواب نوزادان و بررسی شرایط سال های اولیه زندگی انسان کرده است ، در این مورد می گوید: پزشکان پس از انجام این آزمایش های پژوهشی می توانند به والدین برای درک بهتر روند و ساختار خواب نوزادانشان کمک کنند. بر این اساس، برنامه خواب نوزادان در سال های نخست زندگی می تواند تغییر کند و این یک امر طبیعی است و نباید موجب نگرانی و آشفتگی پدر و مادر نوزاد شود. این امر در بین والدین جوان که نگهداری از نخستین فرزند خود را تجربه می کنند ، بسیار شایع است.
برنامه خواب نوزادان در سال های نخست زندگی می تواند تغییر کند و این یک امر طبیعی است و نباید موجب نگرانی و آشفتگی پدر و مادر نوزاد شود.
به گفته این پژوهشگر دلایل متعدد و زیادی برای این موضوع عنوان شده است که از آن جمله می توان به تغییرات سلامت نوزاد، تحرک و پویائی نوزاد، روند رشد و میزان اضطراب در نوزاد اشاره کرد. این پژوهش ها اعلام می کند که والدین باید اطمینان داشته باشند که در همه موارد ، بیدار شدن شبانه نوزادان به معنی اختلال در سلامت آن ها نبوده و پدر و مادر نباید خود را از بابت سهل انگار و کوتاهی در حق نوزاد سرزنش کنند .
در این پژوهش ها ، محققان با بررسی همه جانبه نوزادان ، مسائلی از قبیل دغدغه های والدین و سلامت بهداشتی نوزادان تحت نظر پزشک را نیز مورد مطالعه قرار دادند .
بر اساس این تحقیقات، وجود پدر یا مادر در کنار نوزاد در هنگام به خواب رفتن و طی شدن مراحل اولیه خواب وی ، سبب می شود که احتمال بیدار شدن نوزاد در حین خواب و بی قراری شبانه وی کمتر شود. این مطالعات همچنین مشخص می کند که انجام دو نوبت شستشوی روزانه و حمام گرم برای نوزادان ، به آن ها در داشتن خوابی آرام و بدون مشکل کمک خواهد کرد.
شرح کامل این تحقیقات و نتایج به دست آمده از آن در مجله Journal of the American Association of Nurse Practitioners به چاپ رسیده و در اختیار پژوهشگران قرار دارد.
ترجمه: فاطمه کردی
No tags for this post.