دکتر سید ابوالحسن شاهزاده فاضلی با اشاره به خدمات این مرکز در زمینه بهره برداری از میکروارگانیسمهای پروبیوتیک گفت: این خدمت به بررسی توان پروبیوتیکها از جمله باکتریهای اسیدلاکتیک میپردازد از این رو این حوزه پتانسیل مناسبی را برای معرفی سویههای ارزشمند پروبیوتیکی جهت استفاده در صنایع غذایی و دارویی ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: افزودن پروبیوتیکها به لبنیات صنعتی این امکان را فراهم میکند که محصولات لبنی با ویژگیهای مطلوب به بازار عرضه شوند.
فاضلی ایجاد حق انتخابی برای مصرف کنندگان را از دیگر مزایای آن دانست و ادامه داد: از این طریق مصرف کنندگان حق انتخاب جدیدی برای استفاده از محصولات سالم در پیش روی خواهند داشت.
به گفته وی، سلامتی محصولات حاوی پروبیوتیکها سلامتی دستگاه گوارش را تضمین و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
وی با تاکید بر این که امروزه به دلیل استفاده روزافزون از مواد لبنی صنعتی امکان کاهش و یا حذف باکتریهای پروبیوتیک بومی وجود دارد، یادآور شد: با توجه به اهمیت پروبیوتیکها در حفظ و ارتقاء سلامت انسان، جداسازی و شناسایی آنها در محصولات لبنی سنتی و به کارگیری آنها به عنوان استارتر در تولید انبوه فرآوردههای لبنی صنعتی ضروری به نظر میرسد.
به گزارش ایسنا، رییس مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران اضافه کرد: به دلیل استفاده از استارترهای وارداتی در صنایع لبنی از اهمیت استارترهای بومی کاسته شده و امکان استفاده از آنها بسیار محدود شده است.
No tags for this post.