همزمان با برگزاری شصت و یکمین سال تاسیس بنیاد فرهنگی البرز سه دانشجوی دانشگاه تبریز منتخب دریافت «جایزه علمی البرز» معروف به نوبل ایرانی شدند.
مهران داداشزاده دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشتهی مهندسی عمران گرایش سازههای دریایی، مینا خیری آباد دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشتهی روانشناسی بالینی و عبداله حسینی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشتهی کلام اسلامی سه دانشجوی دانشگاه تبریز در همایش ملی شصت و یکمین سال جایزهی البرز در بخش نخبگان که در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما و با حضور مقامات علمی و مسئولین کشوری برگزار شد، مورد تجلیل قرار گرفتند.
مهران داداشزاده دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشتهی مهندسی عمران گرایش سازههای دریایی
در کارنامهی علمی، پژوهشی و آموزشی مهران داداشزاده، تألیف دو جلد کتاب و چندین عنوان مقاله در مجلات علمی و کنفرانسهای ملی و بینالمللی و پذیرش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از طریق استعدادهای درخشان دیده میشود.
همچنین، مهران داداشزاده حائز عناوین دانشجوی نمونه و دانشجوی برگزیده رشتههای فنی و مهندسی در سال ۱۴۰۱، کسب جوایز شهید احدی و شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان در سال ۱۳۹۹، برگزیدهی چهار دوره جوایز بنیاد ملی نخبگان و طرح شهید وزوایی طی سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲، برگزیدهی جایزهی ویژه خیام در سال ۱۴۰۰، برگزیدهی جایزهی بزرگ علمی دانشجویی دانشگاه تبریز در سال ۱۳۹۸ و کسب عنوان دانشجوی ممتاز و عضو گروه استعدادهای درخشان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری میباشد.
مینا خیری آباد دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشتهی روانشناسی بالینی
از جمله سوابق علمی و آموزشی مینا خیری آباد دیگر برگزیدهی جایزه البرز نیز میتوان به تألیف چندین مقاله و همکار اصلی طرح پژوهشی بینالمللی دانشگاه تبریز در قالب برنامهی Tabrizu-۳۰۰، عضو و برگزیدهی گروه استعدادهای درخشان جهت ورود به مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری اشاره نمود.
علاوه بر این، کسب جایزهی شهید احدی بنیاد ملی نخبگان، کسب رتبهی دوم کشوری و مدال نقره در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور در رشتهی روانشناسی در سال ۹۷، برگزیدهی چهار دوره جوایز بنیاد ملی نخبگان و طرح شهید وزوایی در سالهای ۹۸ تا ۱۴۰۲، برگزیدهی دو دوره جایزهی بزرگ علمی دانشجویی دانشگاه تبریز در سالهای ۹۷ و ۹۸، دانشجوی نمونه دانشگاه تبریز در سال ۹۷ و کسب رتبهی ۱۱ منطقه ۳ کنکور سراسری سال ۹۴ در رشتهی علوم انسانی از سوابق علمی مینا خیری آباد است.
عبداله حسینی اسکندیان دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته کلام اسلامی
در کارنامهی علمی، پژوهشی و آموزشی عبداله حسینی اسکندیان نیز چاپ ۸۵ مقاله در مجلات معتبر Web of Science، Scopus و علمی- پژوهشی، تألیف و ترجمهی پنج جلد کتاب و انجام یک طرح تحقیقاتی به چشم میخورد. او قبلا در سال ۱۳۹۵ نیز موفق به کسب جایزه نوبل ایرانی در بخش دانشآموزی شده بود که توانست این عنوان را این بار در بخش دانشجویی کسب کند.
علاوه بر این، برگزیدهی طرح شهید وزوایی بنیاد ملی نخبگان در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، برگزیدهی طرح شهید احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان در سال ۱۴۰۰، پذیرش بدون آزمون و از طریق آییننامهی استعدادهای درخشان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، منتخب استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در سال ۱۴۰۱، عضویت در گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز از سال ۱۳۹۹ تاکنون از جمله سوابق عبداله حسینی میباشند.
به گزارش سیناپرس به نقل از دانشگاه تبریز، در این جشنواره ۶۱ نفر از نخبگان و برترینهای علمی کشور شامل چهار دانشمند، دو دانشمند جوان، هشت مخترع و فناور، هفت طلبه، ۱۰ دانشجوی علوم پزشکی و ۳۰ دانشجوی علوم فنی و مهندسی علوم پایه، علوم انسانی، کشاورزی و هنر مورد تجلیل قرار گرفتند.
جایزه بنیاد البرز که از آن به عنوان نوبل ایرانی یاد میشود، پرسابقهترین جایزه علمی کشور است که هر ساله به برترینهای علمی کشور اعم از دانشمندان، دانشجویان و مخترعان و فناوران اعطا میگردد.
بنیاد البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی از طریق اعطای «جایزه البرز» به همت مردی خیراندیش و نیکسیرت، زندهیاد حسینعلی البرز تأسیس و وقف گردیده که طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده و این مهم در سالهای اخیر در قالب همایشهای ملی محقق شده است.
No tags for this post.