راه اندازی صندوق های سرمایه گذاری جسورانه یکی ازمنابع تامین مالی شرکت های دانش بنیان است

سید مهدی علم الهدی روز دوشنبه در فستیوال ' نوآوری های تجهیزات پزشکی' در اتاق بازرگانی ایران افزود: فعالیت نهادهای مالی تخصصی از 20 سال گذشته در کشورایجاد شده که مهمترین آن ها صندوق های سرمایه گذاری جسورانه است.
وی بیان کرد: ابزارهای مالی بسیاری برای حمایت از شرکت های دانش بنیان اعم ازقانون حمایت از شرکت های دانش بنیان وصندوق نوآوری و شکوفایی دیده شده است و با توجه به اینکه گردش مالی بازار دارایی فکری زیاد نیست، درکنار این ابزارها سازمان بورس موافقت اصولی راه اندازی 5 صندق سرمایه گذاری جسورانه را اعطاء کرده است.
علم الهدی اظهارکرد: سرمایه ثبتی این صندوق ها 50 تا 100 میلیارد ریال است و امیدواریم فعالان این حوزه بتوانند از تسهیلات این صندوق استفاده کنند .
وی با اشاره به تاریخچه راه اندازی شرکت فرابورس گفت: زمانی که این شرکت راه اندازی شد، انتظار داشتیم تا گردش مالی این بازار آمار بالایی داشته باشد؛ ولی این مهم صورت نگرفت.
علم الهدی با اشاره به اینکه مطالعات نشان می دهد دردنیا گردش بازار دارایی های فکری و ایده ها آماربالایی ندارد، اظهارکرد: نبود ادبیات مشترک میان فعالان بازار سرمایه و مخترعان مهمترین علت نبود گردش مالی بالای این حوزه است، چراکه مخترعان با دیدگاه علمی خود صحبت می کنند و سرمایه گذاران بیشتر با بازار سرمایه و گردش مالی سر و کار دارند بنابراین علی رغم تلاش های انجام شده برای ارتباط میان صاحبان سرمایه و مخترعان، معاملات این دو گروه هیچگاه به مرحله نهایی نرسیده است.
به گزارش ایرنا، وی عدم آمادگی طرح ها برای تجاری سازی را از دیگر عوامل کاهش گردش مالی بازار مالکیت فکری نام برد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا