ترکیه بورسلری ( بورسیه ترکیه) چیست؟

امروزه دریافت بورسیه تحصیلی و مهاجرت به کشور ترکیه به یکی از بزرگ ترین اهداف دانشجویان تبدیل شده است. دولت ترکیه نیز هر ساله شرایط بسیار مناسبی به این منظور برای متقاضیان خارجی فراهم می کند. در این مقاله قصد داریم تا شما عزیزان را با بورسیه ترکیه (ترکیه بورسلری) آشنا کرده و به نکاتی مفید و کارآمد در این زمینه بپردازیم. با توران آکادمی تا انتهای این مقاله همراه باشید.

بورسیه تحصیلی و انواع آن

(فول فاند): از میان راه های موجود به منظور دریافت بورسیه ی تحصیلی، فول فاند در دسته ی بهترین ها قرار می گیرد. در این راه تمامی هزینه های اقامت و تحصیلی دانشجویان برعهده ی دولت می باشد. متقاضیان به منظور ثبت نام در این نوع از بورسیه می توانند از اواخر دی ماه اقدام کنند. (زمان ثبت نام می تواند متغیر باشد.)

خوب است بدانید که به دلیل شرایط فوق العاده ی این نوع بورسیه رقابت میان دانشجویان بسیار بالا بوده از این روی در دست داشتن سابقه تحصیلی قوی می تواند شانس قبولی افراد را تا حد چشمگیری افزایش دهد.

(دانشگاه های خصوصی): تحصیل در دانشگاه های خصوصی یکی از آسان ترین روش های موجود به جهت دریافت بورسیه ترکیه بوده به طوری که دانشجویان می توانند در بسیاری از دانشگاه های این کشور بدون آزمون ثبت نام کنند.

(بورسیه عبدالله گل): این بورسیه برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی می باشد از جمله رشته هایی که افراد می توانند از طریق بورسیه عبدالله گل در آن تحصیل کنند می توان به معماری، مدیریت و غیره اشاره کرد.

نکته: در بورسیه عبدالله گل هزینه های تحصیل دانشجویان تحت پوشش قرار می گیرد.

(آراسموس پلاس): بورسیه ی آراسموس پلاس نیز یکی دیگر از انواع بورسیه ترکیه می باشد. آراسموس پلاس امکان تحصیل و کارآموزی را به طور همزمان برای دانشجویان فراهم می کند.

(شرکت در آزمون ها): دولت ترکیه هر ساله آزمون های گوناگونی برای دریافت دانشجویان خارجی برگزار می کند که از میان آن ها می توان به آزمون SAT، YOS و … اشاره کرد.

لازم به ذکر است که بسیاری از دانشگاه ها و یا مراکز تحصیلی آزمون منحصر به خود را داشته از این روی متقاضیان می توانند بر اساس علاقه ی خود در این آزمون ها شرکت کنند.

نکته: به منظور آشنایی هر چه بیشتر با سوالات آزمون می توانید منابع سال های گذشته را مرور و تمرین کنید.

(بورسیه شایستگی): این نوع از بورسیه مناسب آن دسته از افرادی است که پیشینه و سابقه ی بسیار برجسته ای در دوران تحصیلی خود داشته و موفق به کسب افتخارات تحصیلی متعدد شده اند.

(بورسیه موفقیت): مدت زمان این بورسیه یک سال بوده و در این مدت زمان تمامی هزینه ها بر عهده ی دانشجو می باشد. در برخی از موارد مذکور بسیاری از هزینه های دانشجویان نظیر درمان، سفر، اقامت و خوابگاه برعهده ی دولت ترکیه می باشد.

مصاحبه حضوری به منظور اخذ بورسیه

شرکت در مصاحبه ی حضوری یکی دیگر از مراحل دریافت بورسیه کشور ترکیه می باشد. زمان این مصاحبه معمولا حدود یک ربع تا نیم ساعت بوده و در این زمان مواردی چون اهداف و انگیزه ی دانشجویان بررسی می شود هم چنین لازم به ذکر است که شرکت در این مصاحبه نشانه ی قبولی دانشجویان نمی باشد.

مدارک مورد نیاز به منظور اخذ بورسیه ترکیه (2023)

  • مدرک تافل و یا آیلتس (این گزینه اجباری نمی باشد اما می تواند تاثیر بسیاری در قبولی دانشجویان داشته باشد)
  • ترجمه ی مدارک به زبان ترکی و یا انگلیسی در مقطع دکتری
  • تمامی مدارک هویتی (شناسنامه، پاسپورت و غیره )
  • در دست داشتن ریز نمرات تحصیلی و ترجمه ی آن
  • نمرات آزمون هایی نظیر SAT (در صورت شرکت در آن)
  • عکس پرسنلی جدید از متقاضیان

نکته: خوب است بدانید که بورسیه تحصیلی ترکیه تنها برای مهاجرین بوده و شهروندان این کشور حق دریافت آن را ندارند.

(اخذ بورسیه ترکیه و قوانین آن)

فارغ التحصیل شدن قبل از تاریخ 21 سپتامبر سال 2023، دریافت حداقل معدل در هر یک از مقاطع ( کارشناسی 14، کارشناسی ارشد 15، دکتری 15 و رشته های پزشکی 18)، محدودیت سنی دانشجویان، تسلط به زبان ترکی برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری

موارد بالا تنها بخشی از قوانین و مدارک مورد نیاز به منظور دریافت بورسیه ی تحصیلی کشور ترکیه می باشد.

به منظور کسب اطلاعات بیشتر در این راه می توانید به وب سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنید.

کلام پایانی:

در این مقاله شما کاربران را با شرایط اخذ شهروندی کشور ترکیه آشنا و به نکاتی در این خصوص اشاره کرده ایم لازم است به منظور کسب اطلاعات جدید در این زمینه هر ساله شرایط و نکات را بررسی کنید. به دلیل امکان درخواست دانشجویان از سرتاسر دنیا، رقابت در این مسیر بسیار بالا می باشد از این روی به شما توصیه می کنیم به منظور بالا بردن شانس قبولی، در این راه  تلاش کنید.

.https://touran.academy/turkey-scholarship/

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا