دورسنجی و پایش از راه دور توسط یک محصول دانشبنیان ممکن شد
یک شرکت دانشبنیان با طراحی و تولید سامانههای کنترل از راه دور، نیاز صنعت داخلی به این دست محصولات را تامین کرده است.
به گزارش سیناپرس و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، احمد شریعتی سیاسر مدیرعامل شرکت دانشبنیان آفرینش سیستمهای پویا به معرفی این شرکت پرداخت و گفت: شرکت دانشبنیان آفرینش سیستمهای پویا با ایده محوری کنترل و مانیتورینگ بیسیم کار خود را آغاز و به تولید محصول کنترل کننده بیسیم سطح مخازن آب این نیاز را در صنعت آبفا، نفت و گاز و… آنالیز، پرداخت. همچنین به تولید محصولاتی بهینه و متناسب با نیاز داخلی اقدام کرد.
وی به اهمیت سامانه های داخلی با توجه به تحریمها اشاره کرد و ادامه داد: محصولات ما در زمینه دورسنجی و کنترل از راه دور است. .بسیاری از شرکتهای خارجی مانند زیمنس و اشنایدرو….. تجهیزات زیادی را برای بهرهگیری در ترمینال های راه دور(RTU) تولید کردهاند که با توجه به تحریمها و مشکلات پشتییبانی و تامین قطعات و همچنین قیمت تمام شده بسیار بالا نیاز مبرمی به سامانه های داخلی ایجاد گردید.
شریعتی، پایش دادهها و کنترل و نظارت از راه دور بر فرآیندهایی نظیر میزان مصرف آب و شرایط ایستگاههای پمپاژ یا پارامترهای الکتریکی پستهای برق و…را کمک شایانی بر مدیریت مصرف، پشتیبانی، آنالیز هزینهها و مدیریت بر مصرف عنوان کرد و در خصوص مخاطبین این مجموعه گفت: این تجهیزات به طور چشمگیری در حوزه آبفا، نفت و گاز، توزیع برق و… به کار گرفته میشود.
این فعال حوزه فناوری، به توانایی تطبیق تجهیزات تولید شده در شرکت آفرینش سیستمهای پویا با نرم افزارهای خارجی اشاره کرد و گفت: تجهیزات تولید شده در این شرکت، به راحتی با نرمافزارهای خارجی ارتباط برقرار کرده و کاملا ماژولار و منحصر به فرد طراحی شده است. این امر امکان سفارشیسازی کامل سخت افزار را با توجه به نیاز مشتری فراهم میکند که کاهش هزینههای تمام شده را به همراه دارد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، به در دسترس نبودن اطلاعات مشخص از میزان ارزبری این تجهیزات با توجه به تحریم شدید شرکتهای مطرح خارجی نظیر زیمنس در چند سال اخیر خبر داد و تاکید کرد: تجهیزات این شرکت بهشدت نسبت به نمونه های خارجی ارزانتر وکارآمدتر است و بهعنوان نمونه پروژه تله متری و کنترل از راه دور پستهای برق اجرا شده توسط این شرکت در سال 1393 در پالایشگاه قطران زرند حدود یک چهارم نمونه خارجی آن بوده است.
شریعتی، در خصوص قیمت محصولات شرکت دانشبنیان آفرینش سیستمهای پویا بیان کرد: قیمت محصولات این مجموعه با توجه به ایرانیزه بودن تمامی ملزومات و تجهیزات جانبی (آنتن ها، سنسورها و…) نسبت به نمونه خارجی آنها با توجه به نرخ فعلی ارز یک چهارم است و نسبت به نمونه داخلی 30درصد ارزانتر است.
وی در خصوص اشتغالزایی ایجاد شده توسط این شرکت گفت: تمامی بردهای سخت افزاری، ماژولها، ترانسمیترها، آنتنهای یاگی و… برونسپاری و یا در شرکت تولید میشوند که منجر به اشتغال حدود 20 الی 25 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم با گرایشهای متفاوت شده است.
این فعال حوزه دانشبنیان، با تاکید برحمایتهای صورت گرفته توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به عدم اهمیت سازمانها و عدم توجه به محصول ایرانی توسط کارفرماهای دولتی و عدم پرداخت مطالبات از سوی دولت به عنوان مشکل مهم شرکتهای دانشبنیان اشاره کرد و ادامه داد: از آنجا که قطعات الکترونیکی تماماً خارجی بوده و با ارز وارد می شوند، این تاخیرهای چند ساله مانند ترمزی در روال پیشرفت شرکت ها عمل میکنند.
No tags for this post.