دو عنوان کتاب در حوزه علوم انسانی منتشر شد

انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل کتاب های« رهبری اقتداری: مدیریت ترس، رهبری شجاع و ارتقای قدرت » و « شیوه‌های تدوین مطالب علمی در علوم انسانی و اسلامی » را با رویکردی به حوزه علوم انسانی را منتشر کرد.

به گزارش سیناپرس، کتاب« رهبری اقتداری» توسط مورتن‌نووروپ هنریکسن و توماس لاندبی در سال ۲۰۲۱ تالیف گردیده و توسط دکتر حافظ تره باری عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل ترجمه شده و بخش های جدیدی هم تالیف گردیده است.

این کتاب جزء مجموعه کتاب های ارزشمندی بوده که تمرکز بر تجارت و مدیریت دارند و محور آن ها موضوعات مرتیط با مفاهیم رهبری، مطالعات سازمانی، مدیریت استراتژیک، مسئولیت اجتماعی شرکت و اخلاق تجاری، مدیریت منابع انسانی، آموزش مدیریت، مدیریت دولتی و غیرانتفاعی، روانشناسی کار و سازمانی و استراتژی رهبری می باشد.

مترجم کتاب سعی کرده کمال امانتداری را در ترجمه محتوای اصلی کتاب مراعات کند و به پاس قدرشناسی و ارج گذاری به خوانندگان عزیز، تلاش نموده برخی مفاهیم و اصطلاحات رایج و ضرب المثل های استفاده شده توسط نویسندگان و ابهامات احتمالی را در قالب پانویس توضیح دهد و با دادن ارجاعات لازم به منابع مختلف داخلی و خارجی، درصدد تکمیل مباحث کتاب برآید، برای تحقق این هدف، دو فصل دیگر با عناوین: مدیریت یا رهبری؟ و نقش شجاعت در قرآن و آموزه های دینی، به این مجموعه اضافه شده است.

کتاب« رهبری اقتداری: مدیریت ترس، رهبری شجاع و ارتقای قدرت » ۲۴۰ صفحه ای، در ۵ فصل گردآوری شده است و به قیمت ۹۰۰۰۰۰ ریال در دسترس علاقمندان قرار دارد.

 کتاب« شیوه‌های تدوین مطالب علمی در علوم انسانی و اسلامی» نیز، توسط دکتر ولی‌اله خوش‌طینت، عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور و اکبر نوریان مدرس این دانشگاه تالیف گردیده و توسط دکتر مهران داوری بینا ویراستاری شده است.

هدف این کتاب، نحوه نگارش مطالب علمی بخصوص پایان نامه یا رساله در علوم اسلامی می باشد، یافته های پژوهش نشان می دهد که پایان نامه ها دارای تقریباً یک چارچوب مشترک می باشند که از پنج فصل تشکیل می شوند. فصل اول با عنوان کلیات که شامل مقدمه، بیان مسئله، ضرورت و اهمیت تحقیق، اهداف، فرضیه و سوال تحقیق، تعاریف نظری و عملیاتی می باشد.

فصل دوم با عنوان ادبیات و پیشینه تحقیق شامل: چارچوب های نظری و ادبیات نظری و عملی تحقیق و فصل سوم با عنوان روش شناسی تحقیق که شامل: روش تحقیق، جامعه آماری، جامعه نمونه، روش تجزیه و تحلیل و ابزار و نحوه گردآوری اطلاعات می باشد.

فصل چهارم، با عنوان تجزیه و تحلیل اطلاعات، داده های جمع آوری شده در این فصل مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و فصل پنجم با عنوان نتیجه گیری و بحث و پیشنهادات، یعنی تفسیر منطقی و عالمانه محقق به کمک مقایسه نتایج حاضر در فصل چهارم، در این فصل آورده می شود.

این کتاب راهنمای بسیار مناسبی برای دانشجویان ارشد و دکتری در زمینه پایان نامه نویسی می باشد.

کتاب« شیوه‌های تدوین مطالب علمی در علوم انسانی و اسلامی»، ۱۱۲ صفحه ای، در ۲ فصل گردآوری شده است و به قیمت ۸۰۰۰۰۰ ریال در دسترس علاقمندان قرار دارد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا