نقش موثر نخبگان و شرکتهای دانش بنیان در دستاوردهای پهپادی
معاون عملیات ارتش گفت: دستاوردهای امروز در حوزه پهپادی با کمک شرکتهای دانشبنیان و جوانان نخبه کشورمان در هماهنگی و تعامل میان ارتش و مراکز تحقیقاتی حاصل شده است.
به گزارش سیناپرس و به نقل از بنیاد ملی نخبگان، دریادار موسوی با بیان اینکه همه پهپادها و سامانههای موشکی ما بومی هستند، تاکید کرد: امروز پهپادهای راهبردی در اختیار ارتش قرار گرفته است که همگی بومی هستند، دستاوردهای امروز در حوزه پهپادی با استفاده از شرکتهای دانشبنیان و جوانان نخبه کشورمان در یک هماهنگی و تعامل بین ارتش و این مراکز تحقیقاتی حاصل شده است.
وی با اشاره به نحوه همکاری این نهاد با شرکتهای دانشبنیان در حوزه پهپادی، عنوان کرد: نحوه کار اینگونه است ما به عنوان ارتش مطالبه و نیاز عملیاتی را برای مراکز تحقیقاتی و دانشبنیان تعریف کرده و در جلسات تخصصی آن را مطرح کرده و در یک کار مشترک بحث طراحی و ساخت در دستورکار قرار میگیرد. البته آزمایشهای این تجهیزات نیز با همکاری ارتش انجام و نتایج پس از ارزیابی به طراحان آنها منتقل میشود که این کار به ما کمک میکند تا به یک محصول نهایی برگرفته از نیاز عملیاتی خود برسیم.
دریادار موسوی با تاکید بر اینکه بخشی از قابلیتهای پهپادی ما در پایگاههای پنهان در مناطق به صورت شبانهروزی آماده اجرای عملیات هستند، اظهار کرد: استفاده از نیروی انسانی ماهر در حوزه پهپادی بسیار اهمیت دارد و دانشکده پهپاد دانشگاه هوایی شهید ستاری نیروی هوایی ارتش وظیفه آموزش نیروهای حوزه پهپادی در حوزه خلبانی و فنی را برعهده دارد. این نیروها پس از طی دورههای تئوریک وارد دورههای میدانی میشوند تا بتوانند به صورت عملیاتی کار با پهپاد را بیاموزند.
وی با بیان اینکه همه تلاش و همت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از جمله ارتش برقراری امنیت پایدار و تنوع در قدرت بازدارندگی است، خاطرنشان کرد: تا پیش از ورود پهپاد به سازمان رزم ما دشمنان صرفاً بر روی سامانههای موشکی ما حساب باز میکردند، اما امروز سامانههای پهپادی با بردهای متفاوت در عرصههای مختلف باعث شده تا دست بلندی برای نظام فراهم شود که قادر هستند همراه با سامانههای موشکی علیه دشمنان به کار گرفته شود.
No tags for this post.