برگزیدگان المپیاد نانو ۳۰ مرداد معرفی می شوند

اولین مرحله این المپیاد در اردیبهشت ماه با حضور ۳۰ هزار نفر برگزار شد. از این تعداد ۳۳ نفر به مرحله دوم راه یافتند. دومین مرحله از المپیاد دانش آموزی فناوری نانو در سطح عملی از دو هفته پیش برگزار شد.

این مرحله از المپیاد اهداف علمی و اجتماعی مختلفی از جمله تجربه کارگروهی، ایجاد آمادگی لازم برای حضور در پروژه‌های نانومحور در سطح دانش‌آموزی و دانشجویی، کار با تجهیزات فناوری نانو و رسیدن به باور «ما می‌توانیم» را دنبال می‌کند.

اجرای اردوی مرحله دوم المپیاد نانو اهداف علمی و اجتماعی مختلفی از جمله تجربه کارگروهی و حضور در جمعی با فرهنگ و طبقات مختلف اجتماعی، ایجاد آمادگی لازم برای حضور در پروژه‌های نانومحور در سطح دانش‌آموزی و دانشجویی، کار با تجهیزات فناوری نانو و سنتز حداقل یک نانوماده در آزمایشگاه و رسیدن به باور «ما می‌توانیم» را دنبال می‌کند.

چهار روز اول مرحله عملی هفتمین المپیاد دانش‌آموزی فناوری‌نانو به انجام آزمایش‌های عملی اختصاص داشته است. دانش‌آموزان طی این چهار روز در قالب گروه‌های سه نفری زیر نظر اساتید دوره به «سنتز نانوذرات نقره با استفاده از اسکلت برگ درختان» و «تصفیه‌پساب‌های صنعتی با استفاده از کربن نانوساختار فعال» به‌طوری عملی پرداخته‌اند.

پیش بینی شده که چندین نفر از ۳۳ نفر به عنوان برگزیده انتخاب و به آنها مدال اعطا شود.

برگزیدگان این دوره از ۱۴ استان آذربایجان غربی، اصفهان، بوشهر، تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، مازندران، قزوین، قم و هرمزگان در اردوی مرحله دوم حضور دارند.

در روز ۲۸مردادماه دانش‌آموزان برای کسب مدال طلا، نقره و برنز در یک آزمون با هم به رقابت می‌پردازند.  این آزمون در دو بخش سوالات کتبی و همچنین ارائه دستاوردهای علمی خود طی این دوره، در قالب مقاله علمی و ارایه شفاهی با حضور داوران متخصص علوم و فناوری نانو برگزار می‌ شود.

اختتامیه این المپیاد روز سی ام مردادماه در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران کرج برگزار خواهد شد.

معرفی برگزیدگان به باشگاه نانو

سید مجتبی قدمگاهی، مسئول ترویج دانش آموزی ستاد  نانو در گفتگو با مهر اظهار داشت: ما این برگزیدگان را به کانون برگزیدگان باشگاه نانو می سپاریم تا مرحله رشد و پیشرفتشان را پیگیری کنیم.

وی افزود: با معرفی این برگزیدگان به کانون، آنها می توانند تا مقاطع بالاتر کارشناسی ارشد هم به آزمایشات خود بپردازند؛ این اقدامات آنها می تواند به صورت گروهی باشد.

قدمگاهی با بیان اینکه کانون برگزیدگان باشگاه نانو از سال ۹۴ راه اندازی شده است، اظهار داشت: برگزیدگان با شرط اینکه دانشجو شوند وارد کانون شده تا با برنامه هایی که برای آنها در نظر گرفته شده است به پیشرفت در این حوزه نائل شوند.

وی تاکید داشت: افرادی که به این کانون معرفی می شوند می توانند برخی فعالیت های ستاد توسعه فناوری  نانو را بدست بگیرند تا در نهایت به عنوان نیروهای فعال و برتر در حوزه نانو به بدنه کشور تزریق شوند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا