شناسایی سیستم عصبی که حرکات بدن انسان را پشتیبانی می کند
پژوهشگران موفق به شناسایی منطقه ای از مغز انسان شدند که در کنترل حرکات نقش دارد. این شبکه عصبی ممکن است از دو سیستم بسیار متمایز تشکیل شده باشد. یافته ها نشان می دهد؛ یک سیستم عصبی پیچیده در مغز از کنترل دقیق حرکت بدن پشتیبانی کرده و سیستم دیگر، حرکات کل بدن را هماهنگ می کند.
به گزارش سیناپرس، محققان علوم مغز و اعصاب برای نخستین بار توانستند ساختار عصبی مدیریت حرکان بدن در مغز را شناسایی کنند. اعضای این تیم مطالعاتی پیشنهاد می کنند که این یافته های جدید می تواند به توضیح این که چگونه و چرا حالت های ذهن و بدن اغلب در تعامل هستند، کمک کند.
بر این اساس اعلام شد، قشر حرکتی، ناحیه ای از مغز که سیگنال هایی تولید می کند که حرکات بدن را هدایت می کند، مدت هاست به عنوان نقشه ای با مناطق خاصی در نظر گرفته میشود که مسئول شروع حرکات در اعضای مختلف بدن بدن هستند.
طی مطالعات جدید، تیمی از دانشمندان به سرپرستی دکتر وایلدر پنفیلد این منطقه را ترسیم کرده و آن را به عنوان یک بخش ویژه نشان دادند که تمام اعضای بدن را از سر تا پا در امتداد قشر مغز به تصویر می کشد. این مدل از سوی متخصصین، هومونکولوس نامیده می شود با این حال، ناسازگاری هایی در مطالعات بعدی مشاهده شده است که منجر به زیر سوال بردن مدل هومونکولوس می شود.
طی مطالعاتی دیگر و برای بررسی ساختار قشر حرکتی انسان، دکتر ایوان گوردون و همکارانش از دادهه ای تصویربرداری تشدید مغناطیسی عملکردی از افراد در سنین مختلف در حالت استراحت و هنگام انجام وظایف مختلفی مانند چشمک زدن، خم کردن زانوها یا بلعیدن غذا استفاده کردند.
آن ها دریافتند: ساختار کلاسیک هومونکولوس با نواحی نازک تری از قشر که اتصال عملکردی قوی به یکدیگر و شبکه ای که برای کنش و کنترل فیزیولوژیکی، برانگیختگی، فعالیت های مرتبط با خطا و درد مهم محسوب می شود، در هم آمیخته است.به گزارش سیناپرس، در ادامه و با انجام مطالعات بیشتر، مشخص شد که این مناطق پراکنده برای یک حرکت خاص نیستند و در طول برنامه ریزی عملکرد و هماهنگی دست ها و پاها و حرکات بدن به طور همزمان فعال می شوند.
به گزارش سیناپرس، محققان پیشنهاد می کنند: قشر حرکتی از دو سیستم کنترل رفتاری یکپارچه تشکیل شده است. یکی از سیستم های شناخته شده شامل مدار های ویژه اثر گذار برای حرکات دقیق و مجزای اندام تخصصی مانند انگشتان دست، انگشتان پا و زبان است که طی آن نوعی حرکت ماهرانه که برای صحبت کردن یا دستکاری اشیا نیاز است، مورد استفاده قرار می گیرد. دومین سیستم خروجی یکپارچه، معروف به شبکه کنش جسمی – شناختی، برای ادغام اهداف و فیزیولوژی مهمتر استفاده می شود. به این ترتیب برای نخستین بار ساختار و عملکرد شبکه اعصاب مغزی که حرکات بدن انسان را کنترل می کنند، شناسایی شد.
مترجم: رضوان خندان
منبع: natureasia
No tags for this post.