کنفرانس ملی برق و الکترونیک ایران در گناباد

در این پیام که توسط دکتر مجتبی حسن زاده رئیس دانشگاه اسلامی گناباد قرائت شد، آمده است: تقارن سالروز ولادت هشتیمن اختر تابناک آسمان ولایت و امامت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) با برگزاری هشتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران را که یکی از رویدادهای مهم علمی کشور و با هدف گسترش دانش فنی و ایجاد محیط و محفلی علمی برای تبادل نظر و ارائه آخرین دستاوردها و یافته های علمی پژوهشی و تحقیقاتی و ارتباط بیشتر دانشگاه با بخش صنعت برنامه ریزی شده است به فال نیک می گیرم. 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امروزه انرژی یکی از بنیادی ترین و مهمترین ارکان اقتصاد و جوامع بشری است و در این میان انرژی برق از پر افتخارترین و حیاتی ترین اکتشافهای بشری و از مهمترین و عالی ترین انواع انرژی هاست و از جایگاه ممتاز در اقتصاد و صنعت بخش تجاری و خانگی برخوردار می باشد. 
دکتر میرزاده اظهار کرد: هر روز بر تقاضا و درخواست برای این انرژی افزوده می شود و با توجه به اینکه بسیاری از فناوری ها نیازمند استفاده از انرژی برق می باشند، اهمیت و جایگاه ویژه آن دو چندان شده و گرایش ها و رشته های متعدد و متنوع برق در پیشرفت علم نقش و سهم بسزایی ایفا می کند. 
در ادامه پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است: با پیشرفت سریع صنعت و توسعه صنایع کوچک و بزرگ، رشته ها و گرایشهای متعدد و متنوع برق دامنه وسیع تر پیدا کرده و با وجود دانش آموختگان و فرصت های شغلی بسیار که در این بخش فراهم شده است صنعت و رشته برق توانسته بیش از پیش در کانون توجه قرار گیرد. 
وی در این پیام افزود: صنعت برق که حیات تمام صنایع بزرگ و کوچک کشور متکی به آن است، نیازمند حمایت بیشتر است و در سالجاری که توسط رهبر معظم انقلاب به سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است، برق نیز جزو مهمترین حوزه ها در اقتصاد مقاومتی قرار گرفته و در راستای منویات حکیمانه معظم له دانشگاهها پرچمداران اصلی این مهم هستند. 
وی گفت: دانشگاهها باید با فرهنگ سازی، اصلاح الگوی مصرف، استفاده بهینه از برق و سایر انرژی ها و با تحلیل و نظریه پردازی، برگزاری کنفرانسها و همایشهای علمی، بهره گیری از نظریات اندیشمندان و متخصصان، ارائه راهکارهای اساسی و قرار گرفتن در محور اقدام و عمل در جهت تجاری سازی، رفع وابستگی کامل و ورود بیشتر به مرحله رشد و شکوفایی کشور گام بردارند. 
دبیر اجرایی کنفرانس ملی برق و الکترونیک ایران هم به خبرنگار ایرنا گفت: این کنفرانس با موضوع برق قدرت، کنترل، الکترونیک، مکاترونیک، مهندسی پزشکی، رایانه و فناوری اطلاعات و با حضور استادان و صاحبنظران دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور مدت دو روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار می شود. 
محمد رضا تمامگر افزود: از مجموع 680 مقاله ارسالی به دبیرخانه کنفرانس، 394 مقاله در قالب سخنرانی ارائه می شود. 
وی اظهار کرد: 75 مقاله و اثر پژوهشی برتر نیز در ژورنال برتر بین المللی نونلینیر اسکینس لترز و چهار ژورنال داخلی و پایگاه علمی سیویلیکا (مرجع تخصصی کنفرانس های معتبر کشور) چاپ و منتشر می شود. 
وی گفت: چهار کارگاه آموزشی شامل پردازش و تحلیل تصاویر پزشکی با نرم افزار متلب (بینایی ماشین پزشکی)، الگوریتم PSO در نرم افزار متلب، پردازش صوت به کمک نرم افزار متلب و الگوریتم رقابت استعماری در متلب و تلفیق داده نیز در حاشیه این کنفرانس برگزار خواهد شد. 
هشتمین کنفرانس ملی برق و الکترونیک ایران با حضور 300 نفر از اساتید و صاحبنظران دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور روزهای 27 و 28 مرداد ماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در حال برگزاری است. 
دو هزار و 300 دانشجو در 40 رشته مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد به تحصیل اشتغال دارند. 
به گزارش ایرنا , شهرستان گناباد در 287 کیلومتری مشهد و جنوب استان خراسان رضوی واقع است. 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا