دانشگاه علوم پزشکی تهران مدرسه تابستانه بینالمللی برپا کرد
در نخستین روز برگزاری این مدرسه تابستانی پروفسور ایلوناکیکبوش، مدیر مرکز بهداشت جهانی در موسسه تحصیلات تکمیلی مطالعات و توسعه بینالمللی ژنو و دکتر امیرحسین تکیان، دبیر کمیته راهبری چهارمین مدرسه تابستانی بینالمللی سلامت عمومی ایران (IPHS۲۰۱۶) با حضور در موزه ملی تاریخ پزشکی از روند برگزاری این دوره آموزشی دیدن کردند.
کیکبوش که روز شنبه ۲۳ مرداد ۹۵ هنگام اجرای روند شبیهسازی مهارت حمایتطلبی در میان گروههای شرکتکنندگان حضور داشت، با تأکید بر اهمیت مطالب ارائهشده به شرکتکنندگان در حوزه حمایتطلبی، گفت: متخصصان سلامت عمومی در آینده باید افرادی باشند که نسبت به سیاستگذاریهای سلامت آگاه بوده و از مهارتهای جدید و متفاوتی برخوردار باشند.
پروفسور صدیقی، نماینده «سازمان جهانی بهداشت» در ایران نیز به میهمانان نخستین روز مدرسه تابستانی پیوست و روشهای به کارگرفته شده در آن را راهکار مناسبی برای پرورش افکار دانشجویان دانست.
صدیقی در ادامه به اهمیت مسائل کلیدی در حوزه حمایتطلبی اشاره کرد و گفت: «ارائه مباحث باید بر پایه مدارک موجود یا تجارب قبلی باشد و هرگونه اظهارنظر شخصی در این زمینه رفتاری غیرحرفهای محسوب میشود.»
وی در پایان تصریح کرد: «یک متخصص سلامت عمومی باید در زمینههای سیاستگذاری، حمایتطلبی و دانش حرفهای آگاهیهای کامل را داشته باشد و این موضوعی است که در این مدرسه تابستانی سعی شده به آن پرداخته شود.»
اجرای چهارمین مدرسه تابستانی بینالمللی سلامت عمومی ایران (IPHS۲۰۱۶) از تاریخ ۲۲ مردادماه در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران آغازشده و تا جمعه ۲۹ مرداد به طول میانجامد.
شرکتکنندگان در این مدرسه تابستانی پیش از دوره حضوری در ۵ هفته دوره آموزش از راه دور با هدف انتقال دانش پایه در حوزههای مؤلفههای اجتماعی سلامت، حمایتطلبی، اپیدمیولوژی، بهداشت محیط زیست و سیاستگذاری از تاریخ ۱۲ تیرماه تا ۱۵ مردادماه شرکت کردهاند.
پس از آن در دوره آموزشی حضوری ضمن تثبیت دانشآموخته شده، میتوانند در یک دنیای شبیهسازیشده نقش متخصصان سلامت عمومی را ایفا کنند و با اصول تصمیمگیری در نظام سلامت آشنا شوند.
No tags for this post.