نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

واکسن سرطان مدرنا با تاخیر وارد بازار می شود

محققان آمریکایی در یک نشست پزشکی روز یکشنبه گزارش دادند که یک واکسن آزمایشی سرطان mRNA که توسط شرکت مدرنا ساخته شده است، خطر مرگ یا عود کشنده ترین سرطان پوست را در مقایسه با ایمونوتراپی به تنهایی تا ۴۴ درصد کاهش می دهد. به نظر می رسد این واکسن تا چند سال آینده به طور گسترده عرضه شود.

به گزارش سیناپرس، شرکت مدرنا به تازگی یک واکسن سرطان طراحی کرده است که به طور خاص در مورد بیماران مبتلا به سرطان پوست کاربرد دارد. دکتر جفری وبر از مرکز سرطان NYU Langone Perlmutter که این آزمایش را ارائه کرد، در رابطه با موضوع فوق گفت: یافته‌ ها نشان می ‌دهد که افزودن یک واکسن سرطان شخصی ‌شده مبتنی بر فناوری mRNA به روش های درمانی که پاسخ ایمنی را افزایش می ‌دهد، می ‌تواند طول زندگی بیماران را بدون  خطر عود یا مرگ افزایش دهد.

دکتر رایان سالیوان، متخصص ملانوما که در این مطالعه حضور داشت نیز در بیانیه ای گفت: از دیدگاه کلی درمان سرطان، این یک پیشرفت بزرگ بالقوه است.

نتایج تاثیرات این واکسن که در نشست انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان در اورلاندو، فلوریدا ارائه شد، جزئیات داده‌ها را به یافته‌های جزئی منتشر شده توسط شرکت‌ها در دسامبر اضافه می‌کند. این درمان ترکیبی موفق به کسب موفقیت و آژانس دارویی اروپا شده است.

به گزارش سیناپرس، این واکسن به صورت سفارشی بر اساس تجزیه و تحلیل تومورهای بیمار پس از جراحی ساخته می شود. این واکسن ها برای آموزش سیستم ایمنی با هدف شناسایی و حمله جهش های خاص در سلول های سرطانی طراحی شده اند.

روش درمانی Merck’s Keytruda که برای درمان ملانوم و بسیاری از سرطان‌های دیگر تایید شده است، متعلق به دسته ای از درمان‌های ایمنی پرکاربرد است که به عنوان مهار کننده‌های نقطه بازرسی شناخته می‌شوند که برای غیرفعال کردن پروتئین PD-1 یا مرگ برنامه ‌ریزی شده آن ها طراحی شده‌ اند که به سرطان کمک می‌کند از سیستم ایمنی فرار کند.

به گزارش سیناپرس، در بین ۱۰۷ فرد مورد مطالعه که هم واکسن تجربی mRNA-4157/V940 و هم روش درمانی Keytruda را دریافت کردند، سرطان در ۲۴ نفر طی دو سال پس از پیگیری عود کرد.

دانشمندان گزارش دادند؛ خستگی شایع ترین عارضه جانبی گزارش شده توسط بیمارانی بود که به طور خاص با واکسن مرتبط بودند. این واکسن هنوز آماده عرضه به بازار نبوده و الیو بار، رئیس توسعه بالینی جهانی و مدیر ارشد مرکز پزشکی مرک در مصاحبه ای گفت که ممکن است سه یا چهار سال طول بکشد تا نتایج آزمایشات در این رابطه مشخص شود.

به گزارش سیناپرس، ذکر این نکته نیز ضروری است که حدود هشت هفته طول می کشد تا یک واکسن mRNA شخصی برای هر بیمار طراحی شود.

مترجم: ندا اظهری

منبع: gmanetwork

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل