قائم مقام وزیر در امور علوم انسانی و رئیس مرکز همکاری و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی و علوم انسانی کشور با اشاره به اهمیت جایگاه علوم انسانی در فرآیند پیشرفت توسعه، بر ضرورت بهرهگیری از برنامه مدون آموزشی برای توسعه رشتههای علوم انسانی بر مبنای آمایش و نیازهای جامعه تاکید کرد.
نایب رئیس کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور در جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی که در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، از تصویب بازنگری سند راهبردی توسعه فرهنگ قرآنی با رویکرد توجه به علوم انسانی قرآن بنیان در کمیسیون مربوطه خبر دارد و اظهار امیدواری کرد: با همکاری بیشتر معاونتهای آموزشی و پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گامهای موثری در ارتقای جایگاه علوم انسانی برداشته شود.
قائم مقام وزیر در علوم انسانی ماموریتگرایی در پژوهشگاههای علوم انسانی را از دیگر ضرورتهای آموزش عالی دانست و افزود : یکی از آسیبهای فعلی آموزش عالی در حوزه علوم انسانی، ضعف توجه به ماموریتگرایی در پژوهشگاههای علوم انسانی است و لازم است تا در در این زمینه سیاستگذاری مناسبی از سوی معاونت پژوهشی وزارت علوم صورت گیرد.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت توسعه فرهنگ قرآنی گفت: ظرفیتهای فراوانی در حوزه آموزش معارف قرآن در دانشگاهها وجود دارد که به آنها کمتوجهی شده و گروههای معارف اسلامی با توجه به ماموریتی که دارند میتوانند بخشی از این مشکلات را جبران کنند.
مهدی فاطمیپور افزود: در حال حاضر برخی از گروههای معارف اسلامی شرایط برگزاری دورههای قرآنی در قالبهای رشتههای دانشگاهی را دارند و با توجه به اساتیدی که در این گروهها وجود دارند میتوان در راستای توسعه فرهنگ قرآنی از ظرفیت این اساتید بهرهمند شد.
در ادامه دبیر مجمع مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی بر سیاستگذاری رشتههای قرآنی ناظر به تکالیف اجتماعی و نیاز جامعه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، رضا سلامت پناه افزود: در حال حاضر نیاز مبرم به برگزاری جلسات ویژه ادبیات نظام توسعه فرهنگ قرآنی وجود دارد.
No tags for this post.