نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

رکورد طولانی‌ترین اقامت در فضا شکسته می‌شود

براساس گزارش دیسکاوری، ویلیامز به زودی رکورد بیشترین مدت اقامت در فضا را به نام خود را ثبت خواهد‌کرد. در 24 آگوست 2016، جف ویلیامز فرمانده ماموریت 48 ایستگاه فضایی رکورد فضایی جدیدی را به نام خود ثبت خواهد کرد: تا این تاریخ مجموع روزهای سکونت وی در فضا به 520 روز خواهد‌رسید.

این درحالی است که بیشترین مدت زمان اقامت یک فضانورد آمریکایی در فضا یک سال بوده‌است. اسکات کلی در قالب برنامه‌ای مطالعاتی با هدف بررسی تاثیرات فضا بر بدن و ذهن انسان به مدت یک سال در ایستگاه فضایی اقامت کرد و در نهایت در ماه مارس 2016 به زمین بازگشت.

حرفه فضانوردی ویلیامز قدمتی به اندازه قدمت ایستگاه فضایی بین‌المللی دارد. در سال 2000 وی یکی از خدمه پرواز STS-101، سومین پرواز به سوی ایستگاه فضایی نوپا بود که در آن ماموریت تنها یک راهپیمایی فضایی انجام گرفت که ویلیامز نیز در آن حضور داشت.

ماموریت کنونی ویلیامز سومین ماموریت فضایی وی و دومین ماموریت فضایی طولانی مدتی است که در آن حضور دارد. زمانی که ویلیامز در 6 سپتامبر 2016 به زمین بازگردد، با 520 روز اقامت در فضا رکورد پیشین اسکات کلی را خواهد شکست. با این تفاوت که کلی به صورت ممتد برای یک سال در فضا سکونت کرد،‌اما 520 روز ویلیامز مجموع روزهای اقامت وی در طی تمامی ماموریت‌هایش هستند.

 

منبع:همشهری آنلاین

خروج از نسخه موبایل