نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

اعلام ظرفیت اولیه رشته‌های دکتری تخصصی داروسازی

مرکز سنجش آموزش پزشکی، لیست اولیه دانشگاه‌های پذیرنده دانشجو در مقطع دکتری تخصصی و پژوهشی رشته‌های داروسازی را اعلام کرد.

داوطلبان آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی رشته‌های داروسازی در دوره‌های “معمولی” و “شهریه‌پرداز” پذیرفته می‌شوند. لیست اعلام شده از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی، لیست اولیه است و با توجه  به شرایط دانشگاه‌ها امکان تغی

یر لیست اعلام‌شده وجود دارد. این احتمال وجود دارد که برخی از دانشگاه‌ها، پس از اعلام لیست اولیه بتوانند مجوز پذیرش دانشجو را دریافت کنند و همچنین این احتمال وجود دارد که برخی از دانشگاه‌ها به دلایل گوناگون علمی یا اجرایی از این لیست حذف شوند. 

لیست اعلام شده فقط به منظور آگاهی کلی داوطلبان است و حقی برای داوطلب ایجفاد نمی‌کند. تغییرات احتمالی در ظرفیت‌های پذیرش تا زمان انتخاب رشته محل از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی اطلاع‌رسانی می‌شود. 

تحصیل در دوره‌های شهریه‌پرداز مستلزم پرداخت شهریه است که مبلغ شهریه توسط دانشگاه‌ها اعلام می‌شود. داوطلبان برای اطلاع از مبلغ شهریه باید به دانشگاه مراجعه کنند. دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تعهدی در قبال اسکان و تامین خوابگاه ندارند و بر اساس امکانات موجود، خوابگاه در اختیار دانشجو قرار می‌دهند.

طبق اعلام معاونت تحقیقات و فناوری وزار بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ برای سال ۱۴۰۲ در رشته‌های داروسازی، پذیرش دوره پژوهشی “Research by D.Ph ” وجود ندارد.

 به گزارش ایسنا، مهلت ۸ روزه ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی رشته‌های داروسازی از روز یکشنبه ۱۴ اسفند  آغاز شده و تا روز یکشنبه ۲۱ اسفند ادامه دارد. براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این آزمون در تابستان سال آتی یعنی روز پنج‌شنبه ۲۹ تیر ماه برگزار خواهد شد. براساس اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی، این آزمون نسبت به سال‌های گذشته تغییراتی داشته است که بر این اساس، درس «استعداد تحصیلی» از مواد امتحانی آزمون امسال حذف شده و آزمون شامل ۳۰ سوال به زبان انگلیسی است که شامل پرسش‌های تخصصی و عمومی می‌شود.  

دانشگاه‌های علوم‌پزشکی تهران، شهیدبهشتی، کرمان، کرمانشاه، مشهد، اصفهان، شیراز، شاهد، مازندران، تبریز، اهواز و زنجان در رشته‌های اقتصاد و مدیریت دارو، داروسازی بالینی، داروسازی سنتی، داروسازی هسته‌ای، زیست‌فناوری دارویی، زیست‌مواد دارویی، سم‌شناسی، شیمی دارویی، شیمی موادخوراکی و آب‌شناسی پزشکی، فارماسیوتیکس، فارماکوگنوزی، کنترل دارو و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی و نانوفناوری دارویی دانشجو می‌پذیرند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل