محمدامین افرا در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: مریم گلی گیاه بومی ایران، روسیه، آمریکا و استرالیا است که از خانواده نعناعیان بوده و قدمت بسیاری دارد.
وی افزود: گیاه مریم گلی در کاهش قندخون، بهبود نفخ شکم، تقویت حافظه، اسهال عفونی و مسمومیتها کاربرد دارد اما مصرف زیاد آن بهواسطه ترکیبات سمی، باعث افزایش ضربان قلب و سرگیجه میشود.
افرا با بیان اینکه مریم گلی تسکین دهنده درد گلو نیز است، تصریح کرد: برگهای این گیاه خواص ضدالتهابی و ضدعفونیکننده دارند، از این رو برای تسکین گلو درد بسیار مفید هستند.
این محقق طب اسلامی، دمکرده مریم گلی را مفید دانست و گفت: دمنوش آن همراه با گل گاوزبان و گل بهارنارنج برای اعصاب مفید بوده و همچنین این دمنوش همراه زعفران برای تقویت حافظه و همراه زنجبیل و دارچین برای رماتیسم و بدن درد مفید است.
وی این گیاه دارویی را به دلیل آنتیاکسیدان بالا، ضدسرطان دانست و گفت: برای پیشگیری از بیماری سرطان بهتر است مریمگلی را همراه پونه، گزنه و زیره سیاه مصرف کرد.
افرا خاطرنشان کرد: بهتر است دمنوشهای گیاهی را جایگزین چای کرد زیرا چای، مانع جذب آهن است.
No tags for this post.