برگزاری آیین افتتاحیه نخستین مرکز توسعه و تولید قراردادی ایران (مرکز همآفرینی سردار قاسم سلیمانی)
همزمان با نیمه شعبان و میلاد حضرت مهدی (عج) با حضور دکتر دهقانی فیروز آبادی معاون علمی ، فناوری و اقتصاددانش بنیان ریاست جمهوری، دکتر مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و مسوولان ملی و استانی ، ساختمان شهید حاج قاسم سلیمانی شانزدهم اسفندماه به صورت رسمی افتتاح می شود.
همزمان با نیمه شعبان و میلاد حضرت مهدی (عج) با حضور دکتر دهقانی فیروز آبادی معاون علمی ، فناوری و اقتصاددانش بنیان ریاست جمهوری، دکتر مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و مسوولان ملی و استانی، ساختمان شهید حاج قاسم سلیمانی شانزدهم اسفندماه به صورت رسمی افتتاح می شود.
مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز با اعلام این خبر، گفت: این ساختمان با هزینه ای بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال و در مساحت ۷۰۰۰ هزار متری آماده بهره برداری است. این مجتمع با سرمایه گذاری و همکاری صندوق پژوهش و فناوری استان البرز ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تلاش پارک علم و فناوری البرز در چهار طبقه بنا شده است. در این ساختمان ۱۱ شتابدهنده تخصصی در ۱۱ حوزه اصلی و مورد نیاز صنایع استان البرز و با هدف ایجاد پیوند میان دانشگاه و صنعت فعالیت خواهند داشت.
مهندس عباسی خاطرنشان کرد: هفته آتی به همت بخش خصوصی در صندوق پژوهش و فناوریِ استان البرز، با همراهی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پارک علم وفناوری البرز جهاد دانشگاهی، پروژه بهره برداری از نخستین مرکز توسعه و تولیدقراردادی ایران در کشور، آغاز می شود.
رییس پارک علم و فناوری البرز با اشاره به اینکه مراکز توسعه و تولید قراردادی که به اختصار(( CDMC)) نامیده می شوند، مدلی موفق در سطح بین المللی برای ارتباط بین صنعت و دانش هستند که هدف اصلی آن ها عبارت است از: کاهش هزینه های تحقیق و توسعه در صنایع، افزایش نوآوری در محصولات و فرایندهای صنایع و تجاریسازی فناوریهای جدید است.
وی افزود: یازده CDMC مستقر در این مرکز همآفرینی، در حوزه های صنعتیِ مختلف از قبیل غذایی، برق والکترونیک، ساختمانی، شیمیایی، لوازم خانگی، صنایع خلاق و غیره، فعالیت خواهند داشت.
تلاش دست اندرکاران این مجموعه و تمام گروهها و نهادهایی که در پیشبرد و تسریع ساختمان مرکز هم آفرینی شهید سلیمانی همکاری داشته اند، ایجاد فضایی مناسب برای بهره برداری نخبگان و پژوهشگران کشور در جهت سربلندی نام جمهوری اسلامی ایران، همچون همیشه درعرصه های بین المللی است.
گفتنی است افتتاح و بهره برداری از این پروژه، گامی مهم در حمایت از شتابدهنده ها، استارت آپ ها و تجاری سازی ایده های فناورانه و نواورانه خواهد بود.