رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر با اشاره به برنامه های آتی دفتر نهاد گفت: آنچه باید برای آن تلاش کنیم تبیین، تبلیغ و تثبیت هنر دینی است. هنر مانند دین دارای سه ویژگی است؛ نخست توصیف پذیر است.دوم دارای پیام استو سوم اینکه هر دو تنزل و تعالی دارند. لذا باید جایگاه هنر دینی و هنرمتعالی را مشخص کنیم.
حجت الاسلام حیدرزاده در مراسم معارفه خود به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر گفت: همواره علاقهمندی به هنر داشتم و در طی حضورم در دانشگاه ارتباط با هنر را آموختم.
وی با اشاره به برنامه های آتی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه گفت: آنچه باید برای آن تلاش کنیم تبیین، تبلیغ و تثبیت هنر دینی است. هنر مانند دین دارای سه ویژگی است: نخست توصیف پذیر است.دوم دارای پیام استو سوم اینکه هر دو تنزل و تعالی دارند. باید جایگاه هنر دینی و هنرمتعالی را مشخص کنیم.انشاءالله در مورد چشم اندازهای دفتر نهاد و برنامه های آن نیاز به تشکیل جلسات با صاحبنظران و اساتید این حوزه است که در نشستهایی شاخص های آن را بیان خواهم نمود.
دکتر حسنایی رئیس دانشگاه هنر نیز، ضمن خیرمقدم به حاضرین، به دشواریها و شرایط خاص دانشگاه هنر اشاره کرد و گفت: کار در دانشگاه هنر برای کسانی که آشنایی با مقوله هنر ندارند کار ساده ای نیست و این دشواری شاید برای دفتر نهاد بیشتر از سایر بخشهای دانشگاه باشد. این وظیفه جامعه هنری و دانشگاههای هنری است که زبان انقلاب اسلامی را با هنر درآمیزند.
وی انتخاب حجت الاسلام حیدرزاده به عنوان مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر را تبریک گفته و با توجه به حضور ایشان در دانشگاه از باب شناخت نقاط قوت و ضعف و چالشهای دانشگاه هنر ابراز خرسندی کرد.
دکتر رازقی عضو هیات علمی دانشکده حفاظت و مرمت و معاون پیشین آموزشی دانشگاه هنر نیز، ضمن خوشامدگویی به حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی و سایر حاضرین، از تلاشها و زحمات آقای دوستپرور تشکر و قدردانی کرد.
وی همچنین قبول مسولیت دفتر نهاد را به حجت الاسلام حیدرزاده تبریک گفت. دکتر رازقی در ادامه به بیان خصوصیات و ویژگی های آقای دوستپرور پرداخت و ایشان را فردی علاقمند به هنر، ورزشکار، دارای تعلق خاطر به دانشگاه، صاحب اندیشه، آگاه به ماموریتی که در دانشگاه دارد، صاحب نگاه، صاحب ایده، اهل گفتگو و تعامل، ستارالعیوب، مدیر، مهربان و باعاطفه،باگذشت، مشارکت آفرین، امانتدار و… معرفی کرد و برای ایشان آرزوی سلامتی و پیروزی کرد.
در ادامه دکتر رازقی فرازهایی از بیانات مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ حکم دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران را قرائت کرد که به شرح زیر است: وقتمان کم است، کارمان بسیار است، ما کمبودهای فراوانی داریم، این را از نظر دور نمیداریم و انکار نمیکنیم، لکن انکار هم نکنیم که ظرفیّتهای بسیاری هم در اختیار ما است؛ ما میتوانیم از این ظرفیّتهای بهرهبرداری نشده و استفادهنشده، استفاده کنیم. اتّحاد ملّت را مهم بشماریم. ما هرچه داریم، از وحدت ملّت، از اتّحاد ملّت در بین خودشان و از اتّحاد ملّت با مسئولین و مجریان امور کشور داریم؛ این اتّحاد را حفظ کنید. التهابآفرینی نشود؛ دودستگیهای مضر ایجاد نشود. مردم سلایق مختلف و نظرات مختلفی دارند؛ بسیار خوب، با سلایق و نظرات مختلف، بگذاریم مردم در کنار هم زندگی آرامی داشته باشند. سلیقهی گوناگون و اختلافنظر لزوماً بهمعنای گریبانگیری و درگیری نیست؛ میتوانند در کنار هم زندگی خوبی داشته باشند، سلایق مختلفی هم داشته باشند. التهابآفرینی نباید انجام بگیرد. از نظرات مخالف آشفته نشوید؛ مخالفین اگر نظری دارند، انتقادی اگر دارند، بگذارید انتقاد کنند، نظرات مخالف را بدهند؛ آشفته نباید شد؛ بالاخره کارهای سنگینی است. نقص هم در کارهای ما کم نیست، ممکن است کسانی انتقاد کنند به ما؛ انتقاد را بپذیریم «بهمعنای تحمّل کردن» تحمّل کنیم.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، در ادامه نشست حجت الاسلام دوستپرور ضمن قدردانی و تشکر از حاضرین در سالن، دانشگاه هنر را به غزال دشت آموزش عالی تشبیه کرده و گفت: همراهی با این غزال اقتضاء می کرد که این غزل را همواره یادآور شوم که: صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را … تمام تلاشم در این دوره این بود که این غزال در حال رشد بانشاط بماند. تلاش کردم وجوه گوناگون دانشگاه هنر را بشناسم و بدانم. جز نیکی از دانشگاه هنر ندیدم و با خاطره ای خوش از آن می روم. خدا را شاکرم که در این مدتبه عدد دوستانم اضافه شد و خدا را شاکرم که آقای حیدرزاده این مسولیت را پذیرفت و دانشگاه هنر از وجود ایشان بهرهمند خواهد شد.
در پایان، مسولین و همکاران دانشگاه هنر با اهدای هدایایی از خدمات آقای دوست پرور قدردانی کردند.
No tags for this post.