ماهنامه «دانشبنیان» در هشتمین شماره خود با نگاهی ویژه به اقتصاد مقاومتی، نقش این اقتصاد در کاهش تورم و تقویت بنگاههای داخلی کشور را مورد بررسی قرار داده است و نیز به طور ویژه به نقش فعالان دانش بنیان در پیشبرد این اقتصاد پرداخته است.
پرویز کرمی، دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و فناوری است که با مورد توجه قرار دادن ضرورت تقویت تولید داخلی، این مقوله مهم را از منظر فرهنگی پرداخته و در بخشی از یادداشت خود با همین موضوع آورده است: بحث تقویت تولید داخلی، قبل از اینکه یک بحث علمی یا اقتصادی باشد، یک بحث فرهنگی است و اگر در این زمینه باید اقدامی صورت گیرد و تحولی پدید آید، این فرهنگ است که باید متحول شود و تغییر کند. اما فرهنگ چیزی نیست که با بخشنامه دولتی و اوامر و نواهی مدیران عالیرتبه تغییر کند.
فصلالخطابی به نام فرماندهی اقتصاد مقاومتی
تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، آن هم به سرپرستی معاون اول رئیسجمهور بود که به تمام تعابیر و تفاسیر موجود خط نشان داد تا این تعاریف در یک راستا قرار گیرند و بر اساس یک اصول مشخص تعریف شوند.
ماهنامه دانشبنیان در این شماره با گزارشی از «ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» به ریلگذاری برای هموار ساختن مسیر تحقق این اقتصاد و عملکرد دولت را بررسی کرده است.
«تسکولو» استارتآپی در اندیشه فتح بازارهای جهانی
راه اندازی کسب و کار استارتآپی «تسکولو»، موضوعی است که خواندن آن برای کسانی که سودای به راه انداختن یک کسب و کار دانش بنیان را در سر میپرورانند، خالی از لطف نیست.
به گزارش مهر،هشتمین شماره ماهنامه «دانش بنیان» ویژه مردادماه ۱۳۹۵، به صاحب امتیازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با مدیریت سورنا ستاری و سردبیری پرویز کرمی در دسترس علاقهمندان گرفته است.
No tags for this post.