4میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های همدان

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در دو ماه گذشته چهار میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان انجام شده است.
حسین فضلی افزود: در دی ماه سه میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی و در نیمه اول بهمن ماه نیز یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.
وی با اشاره به تولید انبوه مرغ یادآور شد: در بدبینانه ترین حالت برای یک ماه آخر سال که منتهی می شود به ماه مبارک رمضان 8000 تن تولید گوشت مرغ داریم.
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان همدان تاکید کرد: ذخایر مرغ منجمد خوبی در بخش دولتی (پشتیبانی امور دام ) وجود دارد، علاوه بر آن از انبار های بخش خصوصی هم برای این منظور استفاده شده است.
به گزارش سیناپرس و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی، فضلی در خصوص گوشت قرمز نیز گفت: نیاز روزانه استان همدان به گوشت قرمز ۵۰ تن است و ۳۵ الی ۴۰ تن روزانه به صورت گوشت گرم (کشتار در کشتارگاه ها) تامین می شود و مابقی از ذخایر راهبردی است.
وی یادآور شد: سالیانه ۳۰ الی ۳۲ هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید می شود و نیاز استان حدود ۲۰ تا ۲۲ هزار تن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا