نخستین مسابقه ملی مغز و شناخت برگزار می شود

رضا پناهی با اشاره به اینکه دانشجویان تمامی مقاطع ورشته های تحصیلی می توانند در این مسابقه بین رشته ای شرکت کنند افزود: اواخر سال گذشته کمیته دانشجویی فعالیت خود را درستاد آغاز کرده و دانشجویان رشته های مختلف از سراسر کشور دراین کمیته عضو هستند که برنامه های مختلف و متنوعی را در طول سال با حمایت ستاد در حوزه آموزش و ترویج علوم و فناوری های شناختی برگزارمی کنیم.

وی بیان کرد: برای آشنایی دانشجویان رشته های مختلف با حوزه علوم شناختی درمراکز علمی سطح کشور، سمینارهای ترویجی بین رشته ای توسط این کمیته برگزار می شود، اسفند ماه سال گذشته نخستین سمیناردر دانشگاه تهران با حضور دانشجویان از سراسر کشور برگزارشد.
وی یادآور شد: برگزرای 5 سمینار تا پایان سال جاری در سطح کشور در برنامه های ستاد است .
دبیر کمیته دانشجویی ستاد توسعه علوم و فناروی های شناختی معاونت علمی با اشاره به شکل گیری انجمن های دانشجویی مغز وشناخت گفت: همکاری هایی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم و تحقیقات برای تاسیس انجمن های دانشجویی مغز و شناخت شکل گرفته است تا این انجمن ها ابزاری برای ترویج علوم شناختی، در قالب برگزاری سمینارهای ترویجی،کارگاه های تخصصی، دوره های پژوهش محور،چاپ نشریات تخصصی و حمایت از پایان نامه های دانشجویی باشند.
پناهی بیان کرد: همچنین دوره های اختیاری دو واحدی برای آشنایی دانشجویان با علوم شناختی برای رشته های روانشناسی، پزشکی،علوم پایه و فنی و مهندسی راه اندازی کرده ایم که اولین دوره آن سال پیش در دانشگاه ایران برگزار شد و قصد داریم تا پایان سال جاری این دروس حداقل در 7 دانشگاه راه اندازی شود.
همچنین درباره برگزاری مدرسه تابستانی علوم اعصاب شناختی گفت: این مدرسه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و پژوهشکده علوم شناختی 23 شهریور ماه به مدت یک هفته با هدف آشنایی دانشجویان با مباحث حوزه علوم اعصابوعلوم شناختی برگزار می شود.
وی ادامه داد: طرح سفیران مغز و شناخت نیز بحث دیگری است که در این کمیته و با همکاری کمیته دانش آموزی ستاد، پیگیری می شود بر این اساس دانشجویان نخبه رشته های فنی و مهندسی، پزشکی و روانشناسی که در حوزه علوم شناختی پژوهش می کنند، جهت آشنایی دانش آموزان با این حوزه و اطلاع رسانی برنامه های دانش آموزی ستاد در مدارس حضور می یابند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا