نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تغذیه سالم می تواند خطرات سرطان را کاهش دهد

Healthy balanced dieting concept. Selection of rich fiber sources vegan food. Vegetables fruit seeds beans ingredients for cooking. Copy space background

سرطان، بعد از بیماری قلبی دومین عامل مرگ و میر در جهان محسوب می شود. محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی معتقدند: یک برنامه غذایی سالم و فعالیت بدنی منظم می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. تقریبا یک سوم مرگ ‌های ناشی از سرطان در اثر تغذیه‎‌‌‌‌ نامناسب یا سبک زندگی غلط رخ می دهند.

به گزارش سیناپرس، به گفته پژوهشگران، میوه ها، سبزیجات و غلات کامل، مجموعه ای از مواد مغذی و فیبرهای خوراکی هستند که می تواند در درازمدت به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. مصرف یک رژیم غذایی حاوی همه گروه های غذایی، به سالم و در عین حال لذیذ نگه داشتن وعده های غذایی شما کمک می کند.

محققان نکاتی را برای کاهش خطر ابتلا به سرطان به کمک تغذیه ارائه داده اند:

محققان در انتها اضافه کرده اند، هیچ رژیم غذایی نمی تواند به طور قطعی از بروز سرطان جلوگیری کند؛ با این حال، سبک زندگی و عادات تغذیه فرد، نقش مهمی در خطر ابتلا به سرطان ایفا می کنند؛ در نتیجه می توان با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب، خطر سرطان را تا حد زیادی کاهش داد.

مترجم: سنا دلفیه

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل