راه اندازی سلامتکده طب سنتی در همدان
رئیس جهاددانشگاهی همدان با اشاره به راه اندازی سلامتکده طب سنتی ایرانی جهاددانشگاهی از آمادهسازی زیرساختهای لازم برای تاسیس مرکز پایش غربالگری و درمان سرطان سینه در استان خبر داد.
علی کلانترنیا رییس جهاددانشگاهی همدان گفت: ماموریت و رسالت این نهاد در حوزه پژوهش و فناوری کمک به پیشرفت کشور و نیل به خوداتکایی ملی در حوزههای منتخب و استراتژیک علم و فناوری از طریق توسعه دانش و تحقیقات کاربردی، ایجاد، توسعه و انتقال فناوریهای منتخب در حوزههای مهم و استراتژیک کشور و توسعه تجاریسازی فناوریهای آماده بهرهبرداری است.
علی کلانترنیا با بیان این که در حال آمادهسازی زیرساختهای لازم برای تاسیس مرکز پایش غربالگری و درمان سرطان سینه در استان هستیم، افزود: موافقت اصولی تاسیس در آذرماه امسال دریافت شد و قرار است این مرکز در فضایی به مساحت 750 مترمربع و در سه مرحله تشخیص، درمان و بازتوانی به مردم استان همدان خدمترسانی کند.
وی تصریح کرد: این مرکز، با در اختیار داشتن تمام زیرساختهای مورد نیاز، اعم از بخشهای سونوگرافی، بیوپسی، پاتولوژی، ماموگرافی، سیتی اسکن، اسکن هستهای، تزریق هستهای، مشاوره قلب برای بیهوشی، عمل جراحی (برداشتن توده، بازسازی و …)، شیمیدرمانی، رادیوتراپی، آزمایشات روتین، خدمات فیزیوتراپی و لنف ادم، مشاوره روانشناسی، مشاوره تغذیه و … اولین مرکز پایش غربالگری سرطان سینه در استان همدان خواهد بود.
کلانترنیا با اشاره به فعالیت سلامتکده طب سنتی ایرانی جهاددانشگاهی از سال گذشته، عنوان کرد: در این مرکز خدماتی از قبیل معاینه، فصد، حجامت، بادکش، زالودرمانی، طب سوزنی، بیوتراپی و … به بیماران و مراجعان ارایه میشود.
رئیس جهاددانشگاهی همدان ادامه داد: سلامتکده طب سنتی ایرانی جهاد در راستای توسعه فعالیتهای تخصصی خود به زودی بخشهای رایحه درمانی (آروماتراپی)، غذادرمانی، آبدرمانی، برپایی فروشگاه و نمایشگاه دائمی فرآوردههای گیاهی و داروهای گیاهی را به مجموعه خود اضافه می کند.
وی مرکز خدمات تخصصی سفال و سرامیک را یکی دیگر از دستاوردهای جهاددانشگاهی همدان برشمرد و بیان کرد: با توجه به ظرفیت همدان و به واسطه وجود شهر لالجین، مرکز خدمات تخصصی فناوری سفال محصولات دانش بنیان متعددی از جمله لعاب بدون سرب، کاشی با استحکام بالا، لعاب شب تاب و آنتی باکتریال در این مرکز تولید می شود.
کلانترنیا افزود: تولید محصولات نوآورانه شامل کاشی هفت رنگ با نقوش برجسته، کتیبه سفالی، لعاب تکسچر، لعاب ترک و لعاب فیروزه ای بدون سرب را میتوان از دیگر دستاوردهای مرکز خدمات تخصصی سفال و سرامیک جهاددانشگاهی نام برد.
گزارش: فاطمه عزیزی هرمز