وزیر علوم از راه اندازی شبکه ملی آزمایشگاهها خبر داد

 دکتر محمد فرهادی روز سه شنبه در جریان بازدید از پژوهشکده علوم و صنایع غذایی کشور مستقر در مشهد افزود: از این تعداد دو آزمایشگاه مرکزی در دانشگاه فردوسی و پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی کشور در مشهد قرار دارند که تجهیزات خاص، گرانقیمت و حساسی در آنها مستقر می شود و به سایر مراکز نیز خدمات ارائه می کنند.

وی ادامه داد: در همین چارچوب در 'فن بازار' پارسال در نمایشگاه تجهیزات علمی ایران افزون بر 440 میلیارد ریال قرارداد بسته و تفاهم شد تا از شرکتهای علمی کشور تجهیزات خریداری شود.
وزیر علوم در ادامه اعتبارهای مصوب پارکهای علم و فناوری را تا سال گذشته هزار و 300 میلیارد ریال ذکر و بیان کرد: همه این اعتبار به پارکها تخصیص داده نمی شد.
وی گفت: گرچه از اعتبار ردیفهای متمرکز وزارت علوم پارسال حدود 300 میلیارد ریال به پارکهای علم و فناوری تخصیص یافت.
فرهادی افزود: تا سال گذشته تنها 47 صدم درصد تولید ناخالص ملی به فصل پژوهش و فناوری اختصاص داده شده بود ما از امسال قرار است این رقم به بیش از یک درصد تولید ناخالص ملی افزایش یابد که تحول بسیار مهمی است.
وی ادامه داد: وزارت علوم در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز تاکنون هفت طرح به ستاد اقتصاد مقاومتی پیشنهاد داده که از این تعداد چهار طرح به تصویب رسیده و در مرحله نگارش برنامه عملیاتی قرار دارد.
وزیر علوم ساماندهی آموزش عالی، بین المللی کردن دانشگاهها، آموزشهای کیفی، توجه به امر پژوهش و فناوری و نیز توسعه شبکه های آزمایشگاهی علمی کشور را از جمله این طرحها برشمرد.
وی گفت: کار مفید دیگری که در وزارت علوم صورت گرفته موضوع گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی است که کار خیلی زیادی روی آن صورت گرفته و دیروز 11 مرداد طرح آن در اختیار ستاد اقتصاد مقاومتی قرار گرفت.
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز مهم پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور از سال 1385 به عنوان 'پژوهشکده مستقل ملی' و دارای مصوبه قطعی از شورای گسترش آموزش عالی فصل نوینی از فعالیتهای خود را آغاز نمود.
سابقه فعالیت این پژوهشکده به سال 1360 بازمی گردد که در ابتدا با نام سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران مرکز خراسان فعالیت خود را شروع و در فاصله زمانی سالهای 1381 تا 1385 با تبدیل مراکز استانی سازمان به پارکهای علم و فناوری، با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خود را ادامه داده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا