به گزارش معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری،امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی در روز نخست این مدرسه افزود: هفتمین مدرسه تابستانی بین المللی پژوهشگاه رویان با موضوع علوم بین رشته ای برای پزشکی (Interdisciplinary Science for Tomorrow’s Medicine) در راستای آموزش سلول های بنیادی، پزشکی بازساختی، مهندسی بافت و زیست شناسی بازساختی با حضور استادان مدعو به مدت شش روز برگزارمی شود.
وی بیان کرد: اکنون سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی آینده پزشکی بسیار مناسبی دارد و پژوهشگاه رویان در این زمینه اقدامات بسیارمناسبی را انجام داده است اما می بایست کل کشور را در جهت ارتقای این علم تقویت کرد.
وی همچنین ازاهمیت توسعه این دانش و گسترش و ارائه این علم به سایر کشورها سخن گفت و با تاکید برهمکاری متخصصان علوم پایه، بالینی و مهندسی افزود: درحال حاضر کشورنیازمند همکاری جوانان است و با این همکاری می توان این علم را علاوه بر مصارف داخلی به سایر کشورها نیز عرضه کرد.
پژوهشگاه رویان برای هفتمین سال متوالی برای ارائه و گسترش این موضوع در میان محققین و دانشجویان جوان از سطح تحقیقات تا کاربرد، اقدام به برگزاری این گردهمایی کرده است.
پژوهشگاه رویان از علاقمندان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان دررشته های مختلف علوم زیستی، مهندسی و پزشکی به منظور حضور در این مدرسه تابستانه دعوت کرد، این گردهمایی تجربیات منحصربه فردی را در زمینه تعاملات علمی و فرهنگی در اختیار شرکت کنندگان قرار داده و نیز امکان آشنایی و تجربه تکنیک های آزمایشگاهی مرتبط با سلول های بنیادی، پزشکی بازساختی، مهندسی سلول و بافت و زیست شناسی بازساختی را تحت نظر سخنرانان و مدرسین مدعو فراهم آورده است.