نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

راهنمای انتخاب بهترین سیستم تهویه مطبوع

برای انتخاب تهویه مطبوع مناسب ساختمان باید به عوامل مختلفی توجه نمایید که شرایط آب و هوایی مهمترین عامل تاثیر گذار در انتخاب دستگاه تهویه مطبوع می باشد.

در اینجا قصد داریم شما را با ویژگی های رایج ترین سیستم های تهویه مطبوع آشنا نماییم و شما را در انتخاب و خرید تهویه مطبوع مناسب یاری نماییم.

برای انتخاب تهویه مطبوع مناسب ساختمان باید به عوامل مختلفی توجه نمایید که شرایط آب و هوایی مهمترین عامل تاثیر گذار در انتخاب دستگاه تهویه مطبوع می باشد.

مدل های مختلف سیستم تهویه مطبوع

سیستم های تهویه مطبوع تنوع بسیار بالایی دارند و ما در اینجا به سه نوع رایج آن اشاره می نماییم.

کولر گازی

کولرهای گازی دارای سیکل تبرید تراکمی می باشند و در دسته سیستم های تهویه مطبوع قرار میگیرند. این دستگاه در مدل های مختلفی چون اسپلیت، ایستاده، دیواری، پنجره ای و غیره تولید می شود. برخی از کولر های گازی تنها سرمایشی می باشند و برخی دیگر هر دو عملیات سرمایش و گرمایش را انجام می دهند.

کولرهای گازی قدیمی مصرف انرژی بسیار زیادی دارند ولی مدل های جدید انرژی کمتری مصرف می نماید. از این نوع سیستم تهویه مطبوع می توان در مناطق مرطوب نیز استفاده نمود به این دلیل که باعث کاهش رطوبت محیط می شوند ولی در مناطق خشک پیشنهاد نمی شوند به این دلیل که باعث خشکی شدید محیط می شوند.

کولرهای آبی

یکی از رایج ترین سیستمهای سرمایشی که در کشور ما از دیر باز مورد استفاده قرار گرفته است کولرهای آبی می باشند که در مدلها مختلفی طراحی و تولید می شوند. این نوع سیستم تهویه مطبوع تنها برای کاهش دمای محیط مورد استفاده قرار میگرد و در ظرفیت های مختلفی طراحی و تولید می شود.

کولرهای آبی در مقایسه با کولرهای گازی مصرف انرژی بسیار پایینی دارند ولی ظرفیت آنها محدود می باشد و تا حد مشخصی دما را کاهش می دهند. این نوع کولر در مناطقی که آب و هوای خشک دارند کاربرد بیشتری دارد ولی اگر دمای هوا بالاتر از 40 درجه سانتی گراد باشد توانایی کاهش دمای محیط به میزان رفاه ساکنین را ندارد.

سیستم تهویه مطبوع چیلر

چیلر سیستم تهویه مطبوع نسبتا جدیدی می باشد که راندمان بالایی دارد و همچنین مناسب استفاده در تمامی مناطق آب و هوایی می باشد. این محصول در دو مدل جذبی و تراکمی طراحی و تولید می شود که مدل تراکمی آن بسیار رایج می باشد.

یکی از مهمترین مزایای استفاده از چیلر به عنوان سیستم تهویه مطبوع کیفیت هوای خروجی می باشد. با استفاده از چیلر دمای هوای محیط به صورت یکنواخت کاهش می یابد و دمای باد خروجی آن کاملا مطبوع می باشد. همچنین باعث افت شدید رطوبت و یا افزایش رطوبت نمی شود.

یکی دیگر از مزایای چیلر تراکمی مصرف پایین انرژی آن می باشد و نسبت به کولرهای گازی برق کمتری مصرف می کند که سبب کاهش هزینه برق شما می شود و هزینه برق شما را تا 30 درصد کاهش می دهد.

مزیت دیگر چیلر ظرفیت و قدرت بالای آن می باشد که توانایی کاهش دمای محیط تا میزان رفاه ما را دارد و می توانید دما را بر روی میزان دلخواه خود تنظیم نمایید.

چیلر تراکمی آب خنک

چیلرهای تراکمی آب خنک مجهز به کندانسور آبی می باشند و راندمان بالاتری نسبت به مدل هوایی دارند به همین دلیل مصرف انرژی آنها پایین تر می باشد. چیلرهای آب خنک نیاز به یک منبع آبی برای کندانسور خود دارند و معمولا در کنار این چیلرهای یک برج خنک کننده نصب می شود تا آب مورد نیاز کندانسور را تامین نماید.

چیلر تراکمی هوا خنک

چیلر تراکمی هوا خنک دارای کندانسور هوایی می باشد به این معنی که گرمای جذب شده از آب را به هوای بیرون منتقل می نماید. راندمان این چیلر به شرایط آب و هوایی منطقه بستگی دارد و توصیه می شود که در مناطق با شرایط آب و هوایی گرم و خشک به دلیل راندمان پایینی که دارد استفاده نشود و از چیلر آب خنک استفاده شود.

چیلرهای تراکمی هوا خنک نسبت به مدل هوایی طرفدار بیشتری دارند و دلیل آن استهلاک پایین دستگاه می باشد که سبب کاهش هزینه نگهداری و افزایش راحتی در استفاده می شود و شما می توانید برای خرید این چیلر و استعلام قیمت آن به صفحه قیمت چیلر هوا خنک مراجعه نمایید.

بهترین سیستم تهویه مطبوع

با توجه به توضیحاتی که در اینجا ارائه شد متوجه می شوید که چیلرها یکی از بهترین سیستم های تهویه مطبوع موجود در بازار می باشند و می توان از آنها در همه شرایط محیطی استفاده نمود و تنها باید مدل درست با ظرفیت مناسبی را انتخاب نمایید که برای این منظور می توانید از مشاوره تخصصی رایگان کارشناسان فنی صنایع برودتی نوری استفاده نمایید.

برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان خرید چیلر صنایع برودتی نوری را در گوگل جستجو نمایید و به وبسایت این شرکت مراجعه نمایید و سپس فرم درخواست مشاوره را تکمیل نمایید تا کارشناسان این مجموعه با شما تماس بگیرند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل