رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل به ضرورت تسهیل و گسترش ازدواج آسان در میان دانشجویان تاکید کرد.
به گزارش سیناپرس اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی مشاورین و واسطین ازدواج و کارگاه کنترل و کاهش طلاق با بیان اینکه در این کارگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی به عنوان رابطان ازدواج به مدت ۳ روز آموزش های لازم را توسط اساتید کشوری خواهند دید، گفت: آسیب های کلی خانواده، مسائل منجر به کاهش و کنترل طلاق در این کارگاه مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
وی آمار طلاق برای استان دارالارشاد و دارالمومنین اردبیل را بالا دانست و افزود: علمای دینی، حوزه های علمیه و دانشگاه ها باید در خصوص کاهش این آمار حرکت جدی داشته باشند.
حسنی با بیان اینکه ستاد ازدواج دانشگاهیان در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تشکیل شده و نمایندگان ولی فقیه در استان ها و استانداران به عنوان روسا و جانشینان این ستاد تعیین شده اند، گفت: سایت همرسانی نیز برای اولین بار به منظور برخورداری دانشجویان از ازدواج آسان راه اندازی می شود.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل با بیان اینکه این نهاد سالانه ۱۵ هزار زوج دانشجو را به مشهد مقدس اعزام کرده و دوره های ویژه با حضور اساتید برجسته کشوری برگزار می کند، ادامه داد: همایش ملی خانواده آرمانی نیز اسفندماه سالجاری در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد.
وی حضور بیش از ۴.۵ میلیون جوان دانشجو در دانشگاه ها را یادآور شد و افزود: ازدیاد ازدواج و تسهیل و گسترش ازدواج آسان باید مورد توجه جدی در جامعه قرار گیرد.
حسنی با بیان اینکه در حال اخذ مجوز رسمی برای راه اندازی مرکز مشاوره برای خدمات رسانی به دانشگاه و جامعه هستیم، ادامه داد: بحث ساخت خوابگاه های متاهلی برای دانشجویان نیز در دستور کار دانشگاه محقق اردبیلی قرار دارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه بیشترین برنامه های ماهواره ای در حوزه خانواده اجرا می شود، گفت: تمام تلاش دشمن نیز ورود به حوزه خانواده و ضربه زدن به آن است.
دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به آمار بالای طلاق در جامعه، گفت: متاسفانه قبح قضیه در جامعه شکسته شده و این وضعیت بسیار نگران کننده بوده و در حال تبدیل شدن به بحران است.
وی با بیان اینکه طلاق در روستاها و شهرهای کوچک بسیار کمتر از شهرهای بزرگ است، افزود: متخصصین امر باید به این موضوع ورود کنند تا بتوانیم ضمن کاهش طلاق در جامعه، آنرا کنترل کنیم.
چمنی با اشاره به عوارض طلاق در جامعه، تصریح کرد: طلاق موجب ایجاد بحران در خانواده و آسیب رسیدن به فرزندان می شود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به فعالیت های انجام شده در دانشگاه محقق اردبیلی در حوزه ازدواج و کاهش آسیب های اجتماعی، گفت: کلینیک مشاوره در دانشگاه محقق اردبیلی راه اندازی خواهد شد تا بتوانیم بخشی از وظیفه خود در قبال جوانان را در حوزه دانشگاه انجام دهیم.
وی با اشاره به برنامه ریزی های انجام گرفته برای راه اندازی کلینیک مشاوره در دانشگاه محقق اردبیلی، افزود: نداشتن علم و اطلاعات کافی در زمینه ازدواج، عدم استفاده از منطق در ازدواج و مشکلات اقتصادی می توانند مهمترین عوامل طلاق باشند که امید می رود با راه اندازی کلینیک مشاوره بتوانیم در کاهش طلاق در جامعه گام برداریم.