رئیس پنجمین کنگره بین المللی سلامت همراه در آئین آغاز به کار این رویداد علمی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از جمله زمینه های معرفی اهمیت توجه به سلامت همراه را مربوط به دوران کرونا دانست.
به گزارش سینا پرس فارس، دکتر کامران باقری لنکرانی در این آیین، با ارایه توضیحاتی پیرامون پیگیری هایی که از هشت سال پیش در دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده است، گفت: نخستین دوره از برگزاری این رویداد، سال ۱۳۹۳ بود که از آن زمان تا کنون شاهد تحولات عظیمی در این عرصه بوده ایم.
لنکرانی با اشاره به ابعاد گوناگون نظام سلامت در حوزه های زیست بومی و راهبردهای سازمانی مبتنی بر منابع مالی و انسانی که برخی هنوز ناشناخته مانده است، افزود: اهمیت سلامت دیجیتال و سلامت همراه به ویژه در بحران کووید-۱۹ به همه مردم دنیا ثابت شد و در این شرایط توجه به سلامت دیجیتال در رفع نیاز بیماران می تواند بسیار کمک کننده باشد.
او با تاکید بر ضرورت آمادگی برای فراهم کردن آینده تاثیرگذار در نظام سلامت گفت: سلامت همراه به عنوان پیشانی اطلاعاتی که در بُعد زمانی و مکانی مختلف می تواند داده های موردنیاز را گردآوری کرده و به کاربران ارائه دهد، مطرح است.
او استفاده از برنامه های سلامت همراه را در ارتقای سلامت، پیشگیری، پایش بیماری، سیاستگذاری کلان، ارائه خدمت، ردیابی بیماران و شناسایی کانون های بیماری به ارائه کنندگان خدمات سلامت محور بسیار کمک کننده خواند.
رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با قدردانی از تلاش دست اندرکاران، کارکنان مرکز رشد فناوری اطلاعات و مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و شرکت کنندگان و ارایه کنندگان مقالات علمی به این کنگره، همچنین تلاش اساتید، پژوهشگران، فناوران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز، ابراز امیدواری کرد تا با برگزاری این همایش، شاهد تلاش هدفمند در حوزه سلامت همراه باشیم.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده