نصب دستگاه های اندازه گیری کیفیت ارتباطات در سرورهای خارج از کشور
محمدجواد آذری جهرمی امروز در نشست خبری در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام این خبر افزود: در راستای سنجش ارتباطات بین الملل قصد داریم دستگاه های اندازه گیری را در سرورهای خارج از کشور مستقر کنیم.
وی با بیان اینکه هم اکنون استقرار این دستگاه ها در آمستردام، هنگ کنگ، لندن و سنگاپور در دستور کار قرار دارد ادامه داد: این مسئله افزایش کیفیت ارتباطات بین الملل را در کنار ارتباطات داخلی و نیز ارتقاء شفافیت این سرویس دهی را به همراه خواهد داشت.
آذری جهرمی با اشاره به راه اندازی سامانه اندازه گیری کیفیت سرویس اینترنت که امروز به بهره برداری رسید، اضافه کرد: در این راستا علاوه بر کیفیت ارتباطات داخل، سنجش ارتباطات بین الملل را نیز مد نظر قرار داده ایم.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به شاخص های کیفی برای اندازه گیری سرویس اینترنت از سوی شبکه زیرساخت خاطرنشان کرد: تا پیش از این هر گونه مشکلی که در شبکه ارتباطی کشور به وجود می آمد به دلیل بی انصافی ارائه دهندگان اینترنت بر دوش شرکت ارتباطات زیرساخت گذاشته می شد و این شرکت ها یک نوار پیش فرض را در قالب اینکه اشکالات از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت است به مشتریان خود ارائه می دادند و مسئله را از سر خودشان باز می کردند.
وی گفت: اما امروز با راه اندازی سامانه اندازه گیری کیفیت اینترنت به صورت شفاف مشخص خواهد شد که اشکال و قطعی سرویس از کدام سمت است و کاربران می توانند شاخص های کیفی شبکه را مشاهده کنند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: در این زمینه سه پارامتر متوسط تاخیر در شبکه، متوسط گمشدگی بسته های اینترنتی (پکت لاست) و تفاوت تاخیر تعریف شده است. به این معنی که در صورتی متوسط تاخیر در شبکه از سوی ارتباطات زیرساخت بیش از ۴۲ میلی ثانیه باشد مشمول پرداخت جریمه به شرکت های اینترنتی خواهد شد. در همین حال متوسط میزان تاخیر در شبکه ۲۲.۱۱ میلی ثانیه در نظر گرفته شده است.
جهرمی ادامه داد: در مورد میانگین گمشدگی بسته های اینترنتی نیز تا ۰.۰۴ درصد مجاز هستیم که هم اکنون این میزان در شبکه ارتباطت زیر ساخت صفر درصد است. در همین حال میزان متوسط تفاوت تاخیر در ارائه سرویس ۴ میلی ثانیه در نظر گرفته شده است که هم اکنون این رقم در شبکه ارتباطات زیر ساخت ۰.۹ میلی ثانیه است.
وی همچنین از افزایش ظرفیت ترانزیتی بین الملل در جهت کاهش درآمدهای زیرساخت خبر داد و گفت: با توجه به اینکه کاهش قیمت پهنای باند درآمدهای شرکت ارتباطات زیرساخت را کاهش داده است با سرویس دهنده های خارجی در حال مذاکره هستیم تا این کاهش درآمد را از طریق فعال سازی ظرفیت های بین الملل جبران کنیم.
معاون وزیر ارتباطات درمورد چرایی محسوس نبودن کاهش تعرفه اینترنت در کشور گفت: این تعرفه به تازگی از سوی شرکت های اینترنتی و اپراتورهای موبایل در حال اجراست به نحوی که تاکنون شرکت مخابرات استان تهران بر اساس تعرفه های جدید قیمت اینترنت را کاهش داده است، همچنین شرکت های شاتل، ایرانسل، های وب و آسیاتک نیز تفاهم نامه خود را با شرکت ارتباطات زیرساخت برای کاهش تعرفه ها انجام داده اند. هم اکنون شرکت مخابرات ایران نیز در حال اجرای تفاهم نامه برای اعمال این تعرفه هاست.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت خاطرنشان کرد: قرار است ظرف سه ماه آینده طبق مصوبه رگولاتوری قراردادهای جدید را با شرکت های اینترنتی و موبایلی به اتمام برسانیم که امیدواریم سایر شرکت ها نیز در هفته پیش رو این قراردادها را با زیرساخت امضا کنند.
وی گفت: در حوزه شرکت های مخابرات استانی هنوز تخفیف قیمت اینترنت را شاهد نبوده ایم و شرکت مخابرات نیز هنوز در حوزه قیمت شبکه انتقال تعرفه های خود را کاهش نداده است.
به گزارش مهر،آذری جهرمی تاکید کرد: البته محسوس نبودن قیمت کاهش اینترنت در برخی موارد به کاربران برمی گردد چرا که برخی کاربران چندان با خرید مدل های بسته اینترنتی آشنایی ندارند و از مدل تعرفه جدید و نحوه خرید اینترنت برداشت اشتباه دارند.
No tags for this post.