استفاده از تکنولوژی سوختهای امولسیونی در موتورهای دیزلی کشور
در راستای انعقاد یک تفاهم نامه 4 جانبه از تکنولوژی سوختهای امولسیونی در موتورهای دیزلی استفاده می شود.
تفاهمنامه همکاری برای تولید و استفاده از تکنولوژی سوختهای امولسیونی در موتورهای دیزلی کشور، بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، یک گروه صنعتی تراکتورسازی، یک شرکت موتورسازی تراکتور و دانشگاه صنعتی سهند به امضاء رسید.
رضا کاظم نژاد مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، در مراسم امضای این تفاهمنامه در شرکت تراکتورسازی، گفت: این تفاهمنامه به منظور استفاده از دانش روز و تجربیات موجود در هر چهار مجموعه برای ارتقای موتور به جهت بهرهگیری بیشتر از سوخت و ارتقاء آلایندگی برای کاهش اجزای آلاینده هوا به امضاء رسید.
کاظم نژاد افزود: استفاده از سوخت امولسیونی که تزریق ۱۲ تا ۱۵ درصد آب به ساختار سوخت است و پایین آمدن مصرف سوخت و از همه مهمتر کاهش سطح آلایندگی را نیز به دنبال خواهد داشت، از اصلیترین اهداف این تفاهمنامه است.
وی با اشاره به اینکه تراکتورسازی و موتورسازان این مجموعه تاثیرگذارترین واحد در صنعت و حوزه تولید در این بخش هستند اضافه کرد: علاوه بر تامین نیاز داخلی، صادرات به اقصی نقاط دنیا را این مجموعهها در کارنامه دارند بنابراین بهترین گزینه برای عملیاتی کردن این طرح هستند.
در ادامه مصطفی وحیدزاده مدیر عامل یک گروه صنعتی تراکتورسازی نیز در مراسم امضای این تفاهمنامه ضمن یادآوری مسائلی نظیر آلودگی هوا و مصرف انرژی اظهار داشت: در شرایط کنونی ضرورت توجه به مسائل زیست محیطی وظیفهای همگانی است و تراکتورسازی نیز نه تنها در راستای ارتقای کیفی موتورها و اهداف تولیدی بلکه به جهت مسئولیت اجتماعی که در قبال تکتک هموطنان احساس میکند پیشقدم برای استفاده از این تکنولوژی جهت کاهش مصرف سوخت و آلایندگی در تولیداتش شده است.
وی کاهش و کمبود منابع از جمله گاز، نفت، سوختهای فسیلی و … را مورد تاکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد: با اجرایی شدن این تفاهمنامه از طریق تراکتورسازی که همیشه و در جهت اهداف کلان جامعه پیشقدم و پیشرو بوده شاهد ثمرات آن در صنعت و اقتصاد و مهمتر از همه نیازعمومی جامعه و کشور باشیم.
وی یادآور شد: طی یک سال گذشته تفاهمنامههای متعددی توسط تراکتورسازی و با مراکز بیشمار از جمله دانشگاه آزاد اسلامی، ستاد نانو، فنی و حرفهای و … به منظور ارتقاء تولید و بهرهگیری از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی به امضاء رسیده است.
اسماعیل فاتحیفر رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز به عنوان یکی از امضاء کنندگان این تفاهمنامه گفت: این تفاهمنامه، همزمان با سالروز شهادت ۲۲تن از دانشگاهیان نخبه در کارگاه دانشگاه تبریز منعقد شد تا واقف باشیم که دانشمندان و جهادگران علمی ما زمانی در صحنههای صنعتی هم وارد شدند و با حداقل امکانات زمان خود توانستند کارهای ناممکن را ممکن سازند و اکنون ما با امکاناتی که در اختیار داریم و باتوجه به تحریمهایی که کشور را تهدید میکند امیدوار هستیم این تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و گامهای تاثیرگذاری را در عرصه صنعت برداریم.
وی تصریح کرد: طی چند سال گذشته تیمهای علمی خوبی در دانشگاههای مختلف داشتیم که در شرکت موتورسازان و شرکتهای زیرمجموعه گروه تراکتورسازی ایران فعال بودند و با تفاهمنامه امضاء شده نیز فعالیت این گروهها تقویت شد و در راستای اهداف تعیین مصممتر خواهند بود.
حسن مطلب زاده مدیرعامل یک شرکت موتورسازی تراکتور در ادامه گفت: شرکت موتورسازان به عنوان بزرگترین تولیدکننده انوع موتورهای دیزلی در خاورمیانه، این همکاری را در راستای اهداف زیستمحیطی و نیازمندهای جامعه امروزی شروع کرده و امیدواریم که باعنایت به الزامات فنی و تولیدی که در واحدهای صنعتی، مراکز دانشگاهی و سایر شرکتهای دانش بنیان در این زمینه وجود دارد بتوانیم کیفیت موتورهای تولیدی را بیش از پیش ارتقاء دهیم.
وی از تولید نزدیک به ۴۰ هزار موتور در مجموعه تحت مدیریتش خبر داد و گفت: هم اکنون ۳۵ نوع محصول تولیدی در موتورسازان به اکثر کشورهای دنیا صادر میشود که شتاب بخشیدن به تولید و ارزآوری برای کشور همچنان در برنامه مانده امسال و سال آتی هم تعیین شده است.
No tags for this post.