نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

جشنواره زیست فناوری گامی برای شکوفایی شعار تبدیل علم به عمل

بر کسی پوشیده نیست که پیشرفت یک مملکت از مدارس و آموزشگاه ها آغاز می شود، دانش آموزان هم در چند دهه گذشته در المپیادهای بین المللی نشان داده اند که جزو برترین ها هستند. بنابراین با نگاهی جدی تر به آنچه در مدارس می گذرد، می توان راه روشن تری را پیش روی علم و فناوری گذاشت.

براساس گزارش منتشره معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری،برپایی«جشنواره دانش آموزی زیست فناوری ایران» نقطه شکوفایی و رسیدن به برنامه های متعالی در این عرصه است. ستادتوسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در آخرین روزهای نخستین ماه سال 93 دومین دوره این جشنواره را با نگاه به هدایت استعدادها در زمینه زیست فناوری و آگاهی بخشی به دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور برگزار کرد. 

هدف اصلی از برگزاری این جشنواره، ایجاد فضای رقابت سالم و انگیزه در دانش آموزان برای فعالیت در این حوزه و کمک به شکوفایی استعدادهای نسل جوان است. 

در ثبت نام اولیه بیش از 800 دانش آموزان اعلام حضور کرده بودند که از این تعداد بیش از 500 نفر موفق به ارسال آثار خود درقالب های مقاله،عکس و کاریکاتور، روزنامه دیواری و … در موعد مقرر شدند.

تمام آثار دریافتی از دانش آموزان توسط تیم داوری جشنواره متشکل از اساتید دانشگاه، دبیران آموزش و پرورش و کارشناسان ذیربط مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت آثار بیش از صد نفر در مقاطع راهنمایی، متوسطه، پیش دانشگاهی و دبستانی برگزیده شدند.

این جشنواره علاوه بر مراسم اهدای جوایز به برترین های خود که با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری صورت گرفت شامل بخش های نمایشگاهی، سخنرانی های علمی، برگزاری کارگاه های آموزشی، بحث و گفتمان های علمی، سینمای زیست فناوری و بازدیدهای علمی نیز بود. اردوگاه شهید باهنر تهران، میزبان دومین دوره جشنواره زیست فناوری دانش آموزی بود.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در اختتامیه این جشنواره فناوری خطاب به دانش آموزان گفت: آینده کشور با هزاران انتخاب در دستان شما نسل جوان است و ما تنها می توانیم به شما مشاوره دهیم و تصمیم نهایی را شما خواهید گرفت که برای این مملکت چه می خواهید کنید.

رئیس بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد برای پیشرفت باید نسل جدید را باور کنیم و میزان سنجش را بر پایه دانش و فناوری در نظر بگیریم. ما از شما دانش آموزان نمی خواهیم که فرمول ها را حفظ کنید بلکه می خواهیم به صورت کاربردی این فرمول ها را درک کنید. این نیاز آینده کشور ایران است.
 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل