اعطای جایزه های علمی دردنیای اسلام رشد وتشویق اندیشمندان مسلمان را به همراه دارد
به گزارش دبیرخانه جایزه مصطفی (ص)، حجت الاسلام و المسلمین مهدی مهدوی پور با اشاره به فواید مهم حمایت از توسعه علم و فناوری گفت: تشویق اندیشمندان اسلامی در حوزه فناوری در دنیای اسلام باید با رشد بالندهای همراه باشد و از دستاوردهای جایزه مصطفی(ص) ایجاد همکاریهای علمی و فناوری در آینده است.
وی شرط لازم برای مطرح شدن جایزه مصطفی(ص) درسطح بینالملل را تبلیغات گسترده در تمامی سطوح آکادمیک دانست و افزود: باید سرمایهگذاری قابل توجهی در رابطه با تبلیغات صورت گیرد و شرط دوم اینکه بایستی جایزه مصطفی(ص) به افراد شایسته علمی اعطا شود تا این برگزیدگان به عنوان الگوهای برتر علمی مطرح شوند.
مهدوی پور ادامه داد: باعث خوشحالی است که از منابع موقوفات علمی، این جایزه اعطا میشود و باید روی این بحث تبلیغ صورت گیرد؛ چون اگر وقف علمی و فناوری فعال شود، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
عضوصندوق سرمایهگذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) بیان کرد: اعطای جایزه مصطفی(ص) که به نام پرافتخار پیامبر عظیمالشأن اسلام مزین شده، اقدام شایسته و بایستهای در جهت تقویت بنیه علمی مسلمانان و تشویق اندیشمندان جهان اسلام است.
وی بیان کرد: مخصوصا به نام پیامبری است که کسب دانش را برای همه مسلمانان فریضه میداند و آن را عبادتی ارزشمند و تعالی بخش میشمرد و محل دانشآموزی را روی بال ملائک به تصویر میکشد، امروز باید مسلمانان همچون گذشته درخشان و پرافتخارشان، در فناوری و علوم بشری سرآمد عالم باشند تا عقب ماندگیهای جوامع خود را جبران کنند.