دکتر محمد فخارزاده جهرمی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: به طور معمول، همه ساله 10 نفر اول کنکور گروه علوم ریاضی یا برترین های المپیادهای علمی، رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند از همین رو، سطح علمی دانشجویان دانشکده مهندسی برق شریف با دیگر دانشگاه ها و حتی دیگر دانشکده های خود دانشگاه شریف، از تفاوت معنی داری برخوردار است.
وی افزود: دانشجویان کارشناسی مهندسی برق دانشگاه شریف، بنیه علمی قوی دارند ولی اغلب به سمت فعالیت های تئوری می روند و روی درس خواندن متمرکز می شوند از همین رو، مسوولان دانشکده از دو سه سال قبل تصمیم گرفتند دانشجویان را به سمت کارهای عملی تشویق کنند که جنبه کاربردی و حل مشکل داشته باشد.
فخارزاده در مورد سومین دوره رقابت های پایان نامه های برتر دانشکده مهندسی برق نیز گفت: رقابت ها در قالب کارهای تیمی صورت گرفت و 20 پایان نامه با مشارکت 28 نفر از دانشجویان به مرحله نهایی راه یافت که تعداد شرکت کنندگان از نظر کمی 25 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت.
وی سطح کیفی پایان نامه های حاضر در رقابت های امسال را بسیار بالاتر از دوره های قبل عنوان کرد و گفت: تمرکز پایان نامه ها به سمت حل مشکل و مسائل کشور پیش رفته و سطح بالای پروژه های ارائه شده، انتخاب برترین ها را برای هیات داوران دشوار کرده است.
استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف درخصوص نتایج رقابت پایان نامه های برتر این دانشکده نیز گفت: بر اساس رای هیات داوران، پروژه مشترک کوروش هخامنشی، فرشید سالمی و روژان ربانی با عنوان 'نظارت بی سیم بر سیگنال قلب با استفاده از BLE ' موفق به کسب مقام اول شد.
وی ادامه داد: صبا کریمانی، علی نیک خواه و محمد یاسر مفتح نیز با ارائه پروژه ای با عنوان 'طراحی و ساخت رادیو تلسکوپ' به مقام دوم این رقابت ها دست یافتند و مقام سوم نیز به پروژه فاطمه زارع با عنوان 'بررسی و عملکرد ریز الور با رلوکتاسنس متغیر' اختصاص یافت.
فخارزاده یادآور شد: همچنین پروژه محمد خورشیدیان و سید محمدرضا رضویان با عنوان 'طراحی و ساخت مدار برای مخابرات داده به کمک نور مرئی'، پروژه بهنام اکبری با عنوان 'طراحی، شبیه سازی و ساخت تنظیم کننده ولتاژ سه فاز مبتنی بر برش ولتاژ'، پروژه امیر مینو فر با عنوان 'پردازش تصاویر ریز ارائه'، پروژه مهرداد میرافضل با عنوان 'طراحی و ساخت جداکننده بین فازی 400 کیلو وات' و پروژه حسین پورشمسایی درگاهی با عنوان 'کاربرد روش های اندازه گیری مستقیم جهت اندازه گیری دبی جرمی هوا' به بخش ممتازان این رقابت راه یافتند.