توانایی ماهی‌ها برای زندگی در مناطق کم اکسیژن

به گزارش ایسنا، درحالی که جمعیت گونه‌های مختلف ماهی در مناطق مختلف جهان در اثر اسیدی شدن اقیانوس‌ها و تغییرات آب و هوایی در حال کاهش است، گونه‌هایی از ماهیان سواحل غربی آمریکا در برابر این تغییرات مصون مانده‌اند.

 

محققان دانشگاه ایالتی اورگان در این پژوهش، از سال 2008 تا 2011 وضعیت صید چهار گونه ماهی شامل Dover sole، petrale sole، ratfish و rockfish را مورد بررسی قرار دادند.

 

نتایج بدست آمده نشان می‌دهد که میزان صید دو ماهی ratfish و petrale sole در مناطق کم‌اکسیژن کاهش پیدا کرد، اما میزان صید دو گونه دیگر بدون تغییر باقی ماند؛ درحقیقت گونه Dover sole خود را با شرایط مناطق کم‌اکسیژن تطبیق داده بود.

 

این پژوهش نشان می‌دهد، میزان صید تجاری ماهی در ارتباط مستقیم با تغییرات آب و هوایی قرار دارد.

 

محققان در گام بعدی تحقیقات خود قصد دارند تأثیرات شرایط آب و هوایی بویژه کاهش سطح اکسیژن آب را بر سایر گونه‌های صید تجاری ماهی مورد بررسی قرار دهند.

 

نتایج این پژوهش در مجله Fisheries Oceanography منتشر شده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا