نحوه ایمپلنت دندان در اتاق عمل
بررسی شرایط ایمپلنت دندان در اتاق عمل برای تمام افرادی که تمایل به انجام این کار دارند جالب خواهد بود.
آیا برای ایمپلنت به اتاق عمل نیاز است؟
ایمپلنت دندان در اتاق عمل به این دلیل انجام میشود که این روش کاشت دندان با جراحی صورت میپذیرد. البته نکته قابل تامل در مورد ایمپلنت این است که این روش جایگزینی دندان به عنوان یک عمل سرپایی شناخته میشود و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. البته زمانی که در اتاق عمل باید برای کاشت ایمپلنت در نظر گرفته شود بستگی به شرایط بیمار دارد. اگر قصد انجام ایمپلنت دندان را دارید و درباره ایمپلنت دندان با بیهوشی ( https://markazimplant.com/anesthesia-for-dental-implant/ ) می خواهید اطلاعاتی کسب کنید ، به نشانی قرار داده شده مراجعه کنید و یا از لینک زیر استفاده فرمایید.
مثلا اگر دندان آسیب دیده هنوز از دهان شما خارج نشده باشد طبیعتاً زمانی برای خارج کردن آن باید صرف شود. خارج کردن دندان ها در اتاق عمل معمولاً با روش بی حسی موضعی انجام میگیرد. از طرفی در برخی مواقع دندانپزشک مجبور میشود پیوند استخوان را انجام دهد که برای این کار لازم است مقداری استخوان از قسمت دیگر بدن برداشته و در فک قرار گیرد. برای اینکه با مراحل ایمپلنت دندان بیشتر آشنا شوید در ادامه توضیحات کاملتری در این زمینه بیان خواهیم کرد.
مراحل ایمپلنت دندان در اتاق عمل چگونه است؟
برای اینکه اطلاعات بهتری در مورد ایمپلنت دندان در اتاق عمل به دست آورید بهتر است به سراغ مراحل انجام این کار برویم. مهمترین مراحلی که در اتاق عمل برای کاشت ایمپلنت صورت میپذیرد عبارتند از:
- ویزیت دندانپزشک: در اولین مرحله برای ایمپلنت شما باید به یک دندانپزشک ماهر مراجعه کنید و مشکل خودتان را با او در میان بگذارید. دندانپزشک معمولاً ابتدا یک معاینه کامل بر روی دهان و دندان شما انجام می دهد و در صورت نیاز دستور عکسبرداری از دندان و فک را برای شما مینویسد. او همچنین توضیحاتی در مورد برنامه درمانی شما ارائه خواهد کرد.
- پیوند استخوان: در مرحله دوم همانگونه که قبلا گفتیم اگر شما نیاز به پیوند استخوان داشته باشید، ابتدا باید این کار انجام شود. دقت داشته باشید که پیوند استخوان ممکن است چند ماه زمان ببرد. همچنین دندانهای پوسیده شما نیز در این مرحله از دهان خارج خواهند شد.
- کاشت: پس از این که بدن شما به طور کامل آماده دریافت ایمپلنت شد، مراحل کاشت آن آغاز میشود. منظور از کاشت ایمپلنت همان پیچ فلزی است که وارد استخوان فک شما می گردد و در واقع نقش تکیه گاه را برای نصب تاج ایمپلنت ایفا خواهد کرد. در واقع تمام جراحیها بر روی لثه، استخوان فک و نصب پیچ تیتانیوم در این مرحله انجام خواهد شد. دقت داشته باشید که این کار ممکن است یک الی دو ساعت زمان ببرد. البته این پایان کار نیست.
- تاج موقت و تکیه گاه: پس از اینکه پیوند ایمپلنت با استخوان فک با موفقیت به اتمام رسید یک تاج موقت روی پیچ نصب میشود. نصب این تاج برای این صورت می پذیرد که ترمیم لثه به صورت صحیح صورت پذیرد. پس از مدت کوتاهی از نصب تاج موقت شما باید به سراغ نصب تکیه گاه بروید. نصب تکیه گاه آغاز قالب گیری میباشد.
- نصب تاج دائم: در این گام که آخرین مرحله ایمپلنت دندان است قالب گیری انجام میشود. در واقع دندانپزشک با توجه به اندازه تاج دندان و تطابق آن با دیگر دندان های اطراف قالب گیری را با پروتز های مختلفی که دارد انجام میدهد. زمان توجه داشته باشید که تاج در دو دسته ثابت و متحرک تولید میشود و بر روی ایمپلنت مورد استفاده قرار میگیرد.
آیا در عمل ایمپلنت از داروی بیهوشی استفاده میشود؟
یکی از سوالاتی که در مورد ایمپلنت دندان در اتاق عمل مطرح میشود، نحوه استفاده از داروی بیهوشی است. البته به جز کودکانی که از جراحی دندان واهمه دارند، داروی بیهوشی به معنای به خواب رفتن فرد برای بیمار دیگری در اکثر شرایط مورد استفاده قرار نمیگیرد. به جای بیهوشی در دندانپزشکی از داروی آرامبخش برای بی حس شدن قسمتی که پزشک با آن کار دارد استفاده میشود این دارو کمک میکند تا بیمار احساس درد نداشته باشد و بدون هیچگونه مشکلی جراحی دندان انجام شود.
رپورتاژآگهی
No tags for this post.