نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نحوه ایمپلنت دندان در اتاق عمل

بررسی شرایط ایمپلنت دندان در اتاق عمل برای تمام افرادی که تمایل به انجام این کار دارند جالب خواهد بود.

آیا برای ایمپلنت به اتاق عمل نیاز است؟

ایمپلنت دندان در اتاق عمل به این دلیل انجام می‌شود که این روش کاشت دندان با جراحی صورت می‌پذیرد. البته نکته قابل تامل در مورد ایمپلنت این است که این روش جایگزینی دندان به عنوان یک عمل سرپایی شناخته می‌شود و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. البته زمانی که در اتاق عمل باید برای کاشت ایمپلنت در نظر گرفته شود بستگی به شرایط بیمار دارد. اگر قصد انجام ایمپلنت دندان را دارید و درباره ایمپلنت دندان با بیهوشی ( https://markazimplant.com/anesthesia-for-dental-implant/ ) می خواهید اطلاعاتی کسب کنید ، به نشانی قرار داده شده مراجعه کنید و یا از لینک زیر استفاده فرمایید. 

ایمپلنت دندان با بیهوشی

مثلا اگر دندان آسیب دیده هنوز از دهان شما خارج نشده باشد طبیعتاً زمانی برای خارج کردن آن باید صرف شود. خارج کردن دندان ها در اتاق عمل معمولاً با روش بی حسی موضعی انجام می‌گیرد. از طرفی در برخی مواقع دندانپزشک مجبور می‌شود پیوند استخوان را انجام دهد که برای این کار لازم است مقداری استخوان از قسمت دیگر بدن برداشته و در فک قرار گیرد. برای اینکه با مراحل ایمپلنت دندان بیشتر آشنا شوید در ادامه توضیحات کامل‌تری در این زمینه بیان خواهیم کرد.

مراحل ایمپلنت دندان در اتاق عمل چگونه است؟

برای اینکه اطلاعات بهتری در مورد ایمپلنت دندان در اتاق عمل به دست آورید بهتر است به سراغ مراحل انجام این کار برویم. مهمترین مراحلی که در اتاق عمل برای کاشت ایمپلنت صورت می‌پذیرد عبارتند از:

آیا در عمل ایمپلنت از داروی بیهوشی استفاده می‌شود؟

یکی از سوالاتی که در مورد ایمپلنت دندان در اتاق عمل مطرح می‌شود، نحوه استفاده از داروی بیهوشی است. البته به جز کودکانی که از جراحی دندان واهمه دارند، داروی بیهوشی به معنای به خواب رفتن فرد برای بیمار دیگری در اکثر شرایط مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. به جای بیهوشی در دندانپزشکی از داروی آرامبخش برای بی حس شدن قسمتی که پزشک با آن کار دارد استفاده می‌شود این دارو کمک می‌کند تا بیمار احساس درد نداشته باشد و بدون هیچگونه مشکلی جراحی دندان انجام شود.

رپورتاژآگهی

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل