کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت دی ماه برگزار می‌شود

رییس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران از برگزاری نهمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در دی ماه امسال خبر داد و گفت: درمان زخم پای دیابتی که از عوارض مرگبار این بیماری است، ۲ تا ۱۵ هزار دلار هزینه دربردارد.

رییس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران از برگزاری نهمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از ۲۱ تا ۲۳ دی ماه جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، دکتر مسعود حبیبی روز یکشنبه در نشست خبری نهمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت:‌ در حال حاضر بالغ بر ۷۰ درصد مرگ و میرها در دنیا بدنبال بیماری های غیر واگیر بروز می کند که بیماری های قلبی عروقی، دیابت، چاقی و کم تحرکی و انواع سرطان ها از جمله آنها است.

وی که ریاست نهمین کنگره بین الملی زخم و ترمیم بافت را عهده دار است، یکی از اصلی ترین عوارض این بیماری ها را زخم های مزمن است بیان کرد و افزود: زخم های مزمن در مرگ و میرها به تنهایی خود با سرطان پستان به عنوان شایع ترین بیماری زنان و سرطان پروستات به عنوان شایع ترین سرطان در مردان و همچنین لنفوم ها که مرگ و میرهای پنج ساله برخوردارند برابری می کند.

حبیبی همچنین تصریح کرد: بر اساس اعلام مرکز بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت، بالغ بر ۵.۵ میلیون نفر در ایران دچار بیماری دیابت هستند که زخم پا یکی از عوارض مرگبار این بیماری است. ۱۵ درصد دیابتی ها دچار زخم پای دیابتی می شوند و این بسیار قابل تامل است.

وی هزینه زخم پای دیابتی را در دنیا بسیار گزاف دانست و تصریح کرد: هم اکنون هزینه درمان ساده زخم پای دیابتی ۲ هزار دلار است و اگر این زخم پیشرفت کند و به استخوان برسد، این هزینه به ۴ هزار دلار افزایش پیدا می کند و در صورتی که به قطع پا بینجامد به ۱۵ هزار دلار می رسد.

رییس نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، پیشگیری را از مهمترین اقدامات برای جلوگیری از ابتلا به زخم های دیابتی و در ادامه مشکلات مبتلا به از جمله هزینه های تحمیلی به جامعه عنوان کرد و افزود: پیشگیری بدان معنی است که با آموزش همگانی و افزایش سواد سلامت در جامعه فرد ابتدا باید مراقب باشد به بیماری دیابت دچار نشود و درصورت ابتلا مراقب باشد دچار زخم پای دیابتی نشود.

وی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی در پژوهشکده زخم و ترمیم بافت مطالعات و تحقیقات گسترده ای در این حوزه داشته است، برخورداری از سبک زندگی سالم را در جلوگیری از ابتلا به بیماری های غیرواگیردار از جمله دیابت با اهمیت بیان کرد.

حبیبی از برگزاری کنگره سبک زندگی و آموزش همگانی که از زوایای مختلف این موضوع مهم را واکاوی خواهد کرد در بهمن ماه امسال خبر داد.

وی گفت: علاوه بر این در پژوهشکده زخم و بافت نیز راهکارهای درمانی مختلف زخم پای دیابتی که ناشی از تحقیقات و پژوهش های مختلف است در رقالب دوره های آموزشی به کادر درمان و پرستارات ارایه خواهد شد.

حبیبی خاطرنشان کرد:‌ نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت به کوشش سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران ۲۱ دی ماه در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی آغاز به کار می کند و تا ۲۳ دی ماه ادامه خواهد داشت. در این کنگره آخرین دستاوردهای علمی در زمینه زخم و ترمیم بافت و فناوری های مرتبط با آن مورد بحث و بررسی صرار خواهد گرفت.

وی گفت: در این راستا پژوهشکده فناوری های زخم و ترمیم بافت یارا سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به عنوان برگزار کننده این دوره از کنگره زخم و ترمیم بافت مجری بخش های علمی و اجرایی این کنگره خواهد بود. دکتر محسن فاتح دبیر اجرایی نهمین کنگره زخم و ترمیم بافت، دکتر منصور جمالی زواره دبیر علمی بخش علوم پایه نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت و دکتر پروین منصوری نیز دبیر علمی بخش علوم بالینی همین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت را عهده دار خواهند بود.

نهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت از ۲۱ الی ۲۳ دی ماه در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا