رونمایی از فناوری توربین های بادی در مناطق عمیق اقیانوس
طی سال های اخیر بسیاری از کشورهای جهان تلاش می کنند منابع جدید و پاک انرژی را مورد استفاده قرار دهند. در این میان توربین های بادی یکی از گزینه های موجود و بسیار مهم هستند. به تازگی چین موفق شد فناوری توربین های بادی را در مناطق عمیق اقیانوسی طراحی کند.
به گزارش سیناپرس، اولین سکوی نیروی بادی شناور در اعماق دریای چین که توسط متخصصان شرکت ملی نفت فلات قاره چین ساخته شده است، عملیات مونتاژ بدنه شناور خود را به پایان رسانده است.
به گفته مقامات رسمی چین، این فناوری گام مهمی در ساخت اولین پروژه نیروی بادی دریایی در جهان با عمق آب بیش از ۱۰۰ متر و فاصله دریایی بیش از ۱۰۰ کیلومتر از ساحل محسوب می شود.
به گزارش سیناپرس، سکوی فوق الذکر در یک میدان نفتی فراساحلی در ۱۳۶ کیلومتری ونچانگ، در استان جنوبی های نان چین نصب خواهد شد. این منطقه به طور طبیعی دارای باد های قوی و امواج بزرگ اقیانوسی است که علی رغم دارا بودن مزایای فوق، چالش بزرگی را برای طراحی سکوی برق بادی ایجاد کرده است.
بر اساس اطلاعات منتشر شده در این رابطه، برنامه ریزی های انجام شده به گونه ای است که پس از بهره برداری از این پروژه، برق تولیدی این توربین به شبکه برق گروه میدان نفتی فراساحلی برای تولید نفت و گاز با ظرفیت تولید برق سالانه ۲۲ میلیون کیلووات ساعت متصل می شود. پیش بینی می شود راه اندازی این پروژه منجر به صرفه جویی ۷ میلیون و ۷۳۰ هزار متر مکعب گاز و تا ۲۲ هزار تن کاهش انتشار دی اکسید کربن شود.
به گزارش سیناپرس، لی نان، محقق ارشد شرکت ملی نفت فلات قاره چین، در این رابطه گفت که نیروی باد شناور چشم انداز کاربرد گسترده ای دارد. این فناوری می تواند نه تنها برای مصرف محلی و تامین برق برای تاسیسات دریایی، بلکه برای توسعه مراتع دریایی، تولید هیدروژن از آب دریا، گردشگری دریایی و منابع معدنی دریایی مورد استفاده قرار گیرد.
مترجم:ندا جوادهراتی
منبع: english.news.cn
No tags for this post.