نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

به کار گیری ابزار هنر، باعث مانایی و حفظ واقعیت ها می شود

سینا

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز استفاده از هنر و به کارگیری ابزار هنری را یکی از بهترین روش ها برای حفظ و مانایی واقعیت های امروز و انتقال به نسل های بعدی دانست.

به گزارش سینا پرس فارس، آئین رونمایی از کتاب «ایمان مریم» با موضوع زندگی شهید راه سلامت، «مریم رحیمی» با حضور دکتر «محمدحسین انباردار» معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جمعی از مدیران و متولیان فرهنگی این دانشگاه و همچنین نویسنده این کتاب، در بیمارستان شهید رجایی شیراز برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این آئین با یادآوری رشادت ها و مجاهدت های کادر درمان در ایام اوج شیوع کرونا، حفظ و انتقال این صفحه غرور آفرین از کتاب سراسر افتخار تاریخ ایران اسلامی را یکی از وظائف مهم معاونت های فرهنگی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور خواند.

دکتر «محمدحسین انباردار» انتشار کتاب، نماهنگ، دلنوشته، عکس و سایر آثار هنری را از جمله ابزاری دانست که می تواند باعث ماندگاری تلاش و جانفشانی مدافعان سلامت در این ایام شود.

او توضیح داد: همانگونه که خبرنگاران و هنرمندان دوران دفاع مقدس موفق شدند با ضبط و ثبت واقعیت های جنگ و جهان بینی رزمندگان اسلام، این مستندات را به نسل های بعدی منتقل کنند، لازم است هنرمندان و اهالی فرهنگ به ویژه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور که به صورت مستقیم با این مدافعان جان بر کف سلامت در ارتباط بوده اند، به این مهم بپردازند.

دکتر انباردار با تقدیر از کارکنان بیمارستان حاج محمداسماعیل امتیار و مرکز فوریت های جراحی شهید رجایی شیراز، از همه دانشگاهیان به ویژه کادر درمان بیمارستان ها دعوت کرد تا با سهیم شدن در امر مستندسازی دوران شیوع بیماری منحوس کرونا، در حفظ و انتقال ارزش ها و خاطرات این روزگار سهیم شوند.

مدیر امور فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در آئین رونمایی این اثر اظهار کرد: کتاب «ایمان مریم» با مشارکت و همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و نیز حوزه هنری فارس، با هدف بزرگداشت فداکاری ها و تلاش های کادر درمان در ایام بیماری کرونا منتشر شد.

«عباس سلطانی» افزود: کتاب «ایمان مریم» با پرداختن به زندگی شهید راه سلامت، «مریم رحیمی» و رویکرد بزرگداشت و مستندسازی شرایط روحی و انگیزه های مدافعان سلامت به قلم «بیژن کیا»، در هزار جلد و قطع وزیری منتشر شده است.

او از آمادگی مجموعه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای همکاری در مستندسازی و حفظ یاد و خاطرات دوران شیوع کرونا خبر داد.

آئین رونمایی از کتاب «ایمان مریم» با حضور نویسنده این کتاب، «بیژن کیا» و نیز منتقد ادبی «سارا عرفانی» و نیز گروهی از کارکنان بیمارستان شهید رجایی برگزار و در پایان این آئین، ۴۰ جلد کتاب به حضار اهدا شد.

شهید «مریم رحیمی» پرستار شاغل در بیمارستان شهید رجایی شیراز بود که پس از تلاش های بسیار برای حفظ و نجات بیماران مبتلا به کرونا ویروس، در سن ۲۷ سالگی به علت ابتلاء به این بیماری، در سال ۱۳۹۹ به سوی معبود خویش پر کشید.

گزارش: محمدرضا قشقایی زاده

خروج از نسخه موبایل