با افزایش شمار سالمندان در جهان، روند ابتلا به بیماریهای مرتبط با افزایش سن از جمله پارکینسون سرعت گرفته است. بیماری پارکینسون یکی از شایع ترین اختلالات عصبی محسوب شده و از هر 100 هزار نفر، 20-15 نفر به این بیماری مبتلا می شوند.
در دومین کنفرانس پارکینسون و اختلالات حرکتی که با محوریت "نوآوری و بینشهای نوین درمان بیماری پارکینسون" برگزار خواهد شد، نتایج جدیدترین دستاوردها و تحقیقات در حوزه تشخیص و درمان بیماری پارکینسون و اختلالات حرکتی مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرند.
اپیدمیولوژی بیماری پارکینسون، اختلالات عصبی – عضلانی، اختلالات عصبی – شناختی، عوامل خطر برای بیماری پارکینسون، پاتوفیزیولوژی و نوروفارماکولوژی، تشخیص بیماری پارکینسون، عوارض بیماری پارکینسون، مدیریت زندگی همزمان با ابتلا به پارکینسون، وضعیت رفتاری و روانی بیمار مبتلا به پارکینسون، روش های درمانی نوین برای بیماری پارکینسون، نوروفارماکولوژی، عوامل non- motor بیماری پارکینسون، اختلالات حرکتی کودکان، 13 محور اصلی دومین کنفرانس پارکینسون و اختلالات حرکتی را تشکیل می دهند.
جورج استویکا از دانشگاه A & M تگزاس، یولاند اسمیت از دانشگاه اموری، مایکل اگروموف از موسسه زیست شناسی تکاملی روسیه، هریش پنت از موسسه NINDS، از جمله سخنرانان کنفرانس Parkinson’s Disease & Movement Disorders 2016 خواهند بود.
پیش بینی می شود، بالغ بر 300 متخصص و جراح مغز و اعصاب، پزشک، پرستاران بخش اعصاب و روان، اساتید دانشگاه، فعالان بخش سلامت و بهداشت از کشورهای مختلف جهان در این کنفرانس حضور پیدا کنند. شایان ذکر است، جوایز این کنفرانس در دو بخش بهترین پوستر و برترین محقق جوان اهدا خواهد شد.
آخرین مهلت ارسال پوستر و ثبت نام در کنفرانس، 30 نوامبر (10 آذر) تعیین شده است. علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنفرانس مراجعه کنند.
ترجمه: معصومه سوهانی
No tags for this post.