نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

رتبه سوم کشور ی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه فناوری

سینا

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: طی یکسال اخیر توانستیم ۱۳ شرکت را ارتقا داده و از مراکز رشد به پارک علم و فناوری ارسال کنیم. اما رسالت ما خیلی بیشتر از اینها است و از پژوهشگران خواستارم مشکلات مردم را مشکلات خودشان بدانند و در این باره بیش از پیش فعالیت کنند.

به گزارش سینا پرس فارس، دکتر سید وحید حسینی در آیین تجلیل از ۶۰ پژوهشگر و فناور برتر فارس در شیراز بیان کرد: در یکسال گذشته زیر ساخت‌ها را برای امر پژوهش و توسعه فضای فیزیکی ایجاد کرده‌ایم و گرنت‌های ۱۹۳۶ طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصویب شده است.

او با بیان اینکه علوم پزشکی شیراز طی یکسال گذشته ۲۷۷۲ مقاله در مجلات معتبر منتشر کرده است، افزود: پارک علم و فناوری با ۳۲ شرکت راه‌اندای شده است. ۷۸قلم محصولات فناورانه توسط شرکت‌های دانش بنیان تولید شده، ۸۰ طرح و انعقاد ۱۸ قرارداد در دانشگاه با صنعت از دیگر فعالیت‌ها است.

حسینی با بیان اینکه هدف ما اینست که به انجام تحقیقات کاربردی کمک کنیم زیرا چاپ مقاله صرف کافی نیست، افزود: طی یکسال گذشته موفق به تخصیص ۱۵ میلیارد تومان برای طرح‌های تحقیقاتی شده‌ایم و تا پایان مهر ۱۴۰۱ به تعهداتمان در این حوزه عمل کرده‌ایم؛ اما بودجه‌ها کفایت نمی کند و امیدواریم بتوانیم وضعیت بهتری در این خصوص فراهم کنیم.

حسینی همچنین با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز رتبه سوم کشور را در حوزه فناوری دارد، گفت: طی یکسال اخیر توانستیم ۱۳ شرکت را ارتقا داده و از مراکز رشد به پارک علم و فناوری ارسال کنیم. اما رسالت ما خیلی بیشتر از اینها است و از پژوهشگران خواستارم مشکلات مردم را مشکلات خودشان بدانند و در این باره بیش از پیش فعالیت کنند.

در حوزه علوم انسانی کم کاری شده است 

رئیس دانشگاه شیراز نیز در این مراسم گفت: امسال ۵۵ نفر از دانشمندان ما در رده دانشمندان یک درصد و دو درصد برتر دنیا قرار گرفتند.

دکتر محمد موذنی با اشاره به ضرورت توجه به پژوهش‌های کاربردی، توجه به زیر ساخت‌های پژوهشی را حائز اهمیت دانست و کم‌کاری در حوزه علوم انسانی را یادآوری و اضافه کرد: در زمینه‌هایی مانند سبک زندگی، مهارت‌های زندگی، مدیریت فضای مجازی و مواردی از این قبیل درحد انتظار فعالیت نکرده‌ایم و باید بیشتر روی این مباحث کار کرد.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات بحث اقتصاد اسلامی خمس و زکات و کسب حلال است که معتقدم به آن کم توجهی شده است.

رئیس دانشگاه شیراز همچنین با اشاره به گنجینه با ارزش فرهنگ دینی، عنوان کرد: در استفاده درست از این سرمایه گران سنگ خوب استفاده نکرده‌ایم و نتیجه آن مشکلات فعلی جامعه است.

هشتاد دوره فرصت مطالعاتی در فارس ایجاد شد 

رئیس بنیاد نخبگان فارس نیز با بیان اینکه نخبگان سرمایه‌های جامعه هستند، هدف بنیاد نخبگان را شناسایی استعدادهای برتر در راستای نخبه پروری و نخبه شناسی عنوان کرد.

دکتر حبیب شریف خاطرنشان کرد: حمایت و تجلیل از نخبه‌ها وظیفه تمام دستگاهها است و در صددیم شبکه ملی مجمع خیران نخبه پرور شکل بگیرد.

او گفت: فارس پس از تهران دومین استانی است که در خصوص تامین مسکن نخبگان فعالیت دارد.

شریف به حمایت از ایجاد ۸۰ دوره فرصت مطالعاتی، بورسیه ۷۲۰دانش آموز و ۵۰ دانشجو توسط بنیاد نخبگان فارس هم اشاره کرد.

گزارش: محمدرضا قشقایی زاده

خروج از نسخه موبایل