اعلام فرآیند زمانی شناسایی دانش آموختگان برتر در بنیاد ملی نخبگان

به گزارش بنیاد ملی نخبگان، تسهیلات متعددی برای دانش­آموختگان برتر دانشگاه­ های کشور از سوی این بنیاد درنظر گرفته شده است که از جمله آنها می توان به تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی به دانش آموختگان برتر دوره های تحصیلات تکمیلی به منظور استفاده بهینه از توانایی های برگزیدگان دانشگاهی در توسعه علمی، فرهنگی و فناورانه کشور اشاره کرد.
همچنین جایزه پسادکتری شهید دکتر چمران به منظور ارتقای توانایی های علمی و حرفه ای و ایجاد فرصتی برای جذب دانش­ آموختگان برتر در دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور درنظر گرفته شده است و بنیاد ملی نخبگان همچنین راتبه پژوهشی/ راتبه تجهیزات به دانش آموختگان برتر دوره دکتری تخصصی (جایزه دکتر کاظمی آشتیانی به منظور تسهیل فرایند جذب و فعالیت­ های علمی در دانشگاه­ ها و پژوهشگاه­ ها) اختصاص خواهد داد.
علاوه بر این، دانش آموختگان برتر دانشگاه ها از تسهیلات اشتغال در نهادهای صنعتی در قالب جایزه شهید تهرانی­ مقدم برخوردار خواهند شد تا از این طریق، شرایط مناسبی برای جذب دانش آموختگان برتر در نهادهای صنعتی و فنّاورانه ایجاد شود.
تسهیلات اشتغال در دستگاه­ های اجرایی به منظور ارتقای هرم منابع انسانی در دستگاه های اجرایی و دریافت وام ساخت/خرید مسکن نیز از دیگر تسهیلات درنظرگرفته شده از سوی بنیاد ملی نخبگان برای دانش آموختگان برتر دانشگاه هاست.
براساس ضوابط بنیاد ملی نخبگان، متقاضیان حداکثر سه سال پس از زمان دانش ­آموختگی از دانشگاه­ ها و پژوهشگاه­ های کشور می­ توانند درخواست خود را در سامانه اطلاعتی بنیاد به نشانی soraya.bmn.ir http:// بارگذاری کنند.
بررسی پرونده دانش آموختگان، منوط به ثبت کامل اطلاعات متقاضی در سامانه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان است و هیچ یک از مدارک به طور دستی تحویل نمی شود.
در مرحله بعدی فرآیند شناسایی دانش آموختگان برتر، بنیاد ملی نخبگان، نتایج ارزیابی پرونده متقاضیان استفاده از تسهیلات «نظام وظیفه تخصصی» و «وام ساخت/خرید مسکن» را حداکثر 45 روز کاری پس از تکمیل مدارک و راستی­ آزمایی آنها از سوی متقاضی اعلام می­ کند.
نتایج مربوط به برگزیدگان سایر تسهیلات در دو نوبت شهریورماه و بهمن ماه به متقاضیان اعلام می­ شود به این ترتیب که نتیجه نهایی متقاضیانی که در نیمه اول سال پرونده خود را کامل کرده و مورد راستی­ آزمایی قرار گرفته­ اند در شهریورماه و سایر متقاضیان در بهمن­ ماه اعلام خواهد شد.
راستی آزمایی اطلاعات متقاضی به کمک بنیادهای نخبگان استانیِ محل تحصیل یا سکونت وی انجام می شود و چنانچه با درخواست متقاضی موافقت نشود، متقاضی مجاز است با ارتقای فعالیت های نخبگانی خود و صرفاً یک بار دیگر درخواست خود را در سامانه بارگذاری کند.
براساس هشدار بنیاد ملی نخبگان، بارگذاری اطلاعات خلاف واقع در هر مرحله از بررسی، موجب می­ شود متقاضی از تمامی تسهیلات بنیاد محروم و عدم صداقت وی به دستگاه های ذی ربط اعلام و به لحاظ حقوقی موضوع پیگیری شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا