به گزارش سیناپرس، نتایج جدیدترین کارآزمایی تأیید می کند که دو ماده مغذی می توانند مرگ و میر ناشی از حملات قلبی و سرطان را کاهش دهند. اسیدهای چرب امگا ۳ حاصل از روغن ماهی می تواند به طور قابل توجهی حملات قلبی را کاهش داده و مکمل ویتامین D می تواند به طور قابل توجهی میزان مرگ و میر ناشی از انواع مختلف سرطان را کاهش دهد.
در این مطالعات، محققان ۲۶ هزار بزرگسال را در یک کارآزمایی بالینی به مدت پنج سال مورد مطالعه قرار دادند تا دریابند آیا روغن ماهی یا ویتامین D از بیماری های قلبی عروقی و سرطان جلوگیری می کند یا خیر. به گفته دانشمندان، نتایج مطالعات اطمینان بخش بوده و مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ با کاهش قابل توجهی از حملات قلبی مرتبط بود.
پژوهشگران توصیه می کنند:مصرف یک و نیم وعده ماهی در رژیم غذایی هفتگی حداکثر فواید سلامتی برای قلب را نشان می دهد، اما مصرف بیشتر ماهی در رژیم غذایی کمکی به آن نمی کند. همچنین فواید مصرف یک گرم مکمل روغن ماهی امگا ۳ کاهش اندکی در حوادث قلبی عروقی مانند سکته و مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی را نشان داد.
دکتر جوآن منسون (JoAnn Manson) پژوهشگر ارشد این مطالعه در این باره گفت: مصرف ویتامین D3 به میزان ۲ هزار واحد بین المللی در روز کاهش قابل توجهی در مرگ و میر ناشی از سرطان برای افرادی که حداقل دو سال آن را مصرف کرده بودند، نشان داد.
دکتر استفانی فاوبیون (Stephanie Faubion) یکی دیگر از پژوهشگران افزود: الگوی یافته ها تعادل پیچیده ای از مزایا و خطرات را برای هر ماده نشان می دهد و به نیاز به تحقیقات بیشتر برای تعیین اینکه کدام افراد ممکن است بیشترین سود را از این مکملها به دست آورند، اشاره می کند. او ادامه داد: با توجه به اینکه بیماری قلبی و سرطان مهم ترین تهدید برای سلامتی زنان محسوب می شوند، ضروری است که ما به مطالعه گزینه هایی که از این بیماری ها جلوگیری کرده و به زنان در داشتن زندگی سالم کمک می کنند، ادامه دهیم.
به گزارش سیناپرس، برای انجام این آزمایش ها از مکمل های روغن ماهی یک گرمی امگا ۳ استفاده شد که حاوی ۸۴۰ میلی گرم اسیدهای چرب امگا ۳ دریایی شامل ۴۶۵ میلی گرم ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و ۳۷۵ میلی گرم اسید دوکوزاهگزانوئیک (DHA) است.
مترجم: فاطمه امینی
منبع: spring
No tags for this post.