گزارش عملکرد ۱۰ ساله دانشگاه شهید بهشتی با شعار دانشگاهی برای ملت به مناسبت روز دانشجو و هفته بسیج منتشر شد.
رییس روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه شهید بهشتی گفت: گزارش عملکرد دهساله دانشگاه شهید بهشتی از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ به همت روابطعمومی دانشگاه و با مشارکت واحدهای مختلف تهیه، تدوین و منتشر شد. دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یک دانشگاه جامع با بهرهگیری از توان علمی اعضای هیئت علمی و ارتقای سطح تخصصی سرمایه انسانی و ایجاد زیرساختهای فناورانه طی ۱۰ سال اخیر، به عنوان دانشگاهی با یک منظومه فکری متعالی و اخلاق مدار، در زمینههای پژوهشی و علمی، مسیر رو به رشدی را داشته است که در این گزارش بخشی از آن به اختصار آورده شده است.
امیرمحمد حاجییوسفی افزود: بهبود مداوم فعالیت و فرآیندها هدف و اولویت مهم هر سازمان است و ارایه گزارش عملکرد از نحوه فعالیت بهعنوان یک ابزار تاثیرگذار در سیستمهای مدیریتی نوین شناخته میشود. سازمانهای پیشرو و موفق برای پیشبرد اهداف و ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیت ها از این ابزار به صورت مستمر بهره میگیرند تا با جمعآوری و تحلیل اطلاعات پراکنده، از یکسو مخاطبان سازمان را با وضعیت موجود آشنا و از دیگر سو مدیران سازمان را برای اتخاذ تصمیم های صحیح و درست برای نیل به نتیجه مطلوب در راستای اهداف و چشم اندازهای کلان یاری کنند و همچنین کارآمدی و اثر بخشی برنامهها را در یک دوره زمانی مشخص کنند.
وی ادامه داد: برای نخستین بار است که گزارش عملکرد در بازه زمانی ۱۰ ساله در دانشگاه تهیه و تدوین میشود، براساس تصمیم هیات رئیسه دانشگاه این ماموریت به روابط عمومی محول شد، برای اجرای این ماموریت و پس از مطالعات مقدماتی، کمیتهای با عضویت معاونتها و مدیریتهای دانشگاه برای تسهیل امر گردآوری دادهها تشکیل شد و طی جلسات متعدد و به صورت مستمر از نظرات نمایندگان حاضر در کمیته مذکور بهره گرفته شد. تحلیل محتوای گزارش با همکاری بهرامی سامانی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم ریاضی و اشکان عیوق، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری و تیم همراه آنها صورت گرفته است.
رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه شهیدبهشتی اظهار داشت: گزارش عملکرد ۱۰ ساله با شعار «دانشگاهی برای ملت» در چهار فصل شامل منظومه فکری دانشگاه؛ موتور پیشران در عرصه علم و فناوری؛ سرمایه انسانی و زیرساختهای تحولگرایانه تدوین شده است و فعالیتهای دانشگاه در دوره زمانی دهساله در حوزههای پژوهش و فناوری؛ آموزشی؛ دانشجویی؛ فرهنگی و اجتماعی در اختیار مخاطب قرار میدهد.
حاجی یوسفی گفت: در فصل اول و منظومه فکری دانشگاه، «لوح امید، حرکت و معنویت» و «دانشگاه تحولگرا» به عنوان محورهای اصلی فعالیت دانشگاه معرفی شده اند. در فصل دوم که با عنوان «موتور پیشران در عرصه علم و فناوری» نامگذاری شده است به پژوهشهای پیشگامانه و جریانساز؛ بهرهوری فرآیند تولید علم و دانش؛ نشر آثار علمی دانشگاه؛ همکاریهای پژوهشی و ارتباط با جامعه و صنعت؛ پارک علم و فناوری و همچنین همکاریهای علمی بین المللی اختصاص دارد.
وی افزود: در فصل سوم وضعیت «سرمایه انسانی» در بخشهای اعضای هیات علمی؛ دانشجویان؛ دانشآموختگان؛ کارمندان و همچنین نامآوران دانشگاه شهید بهشتی بررسی شده است. در فصل چهارم «زیرساختهای تحولگرایانه» در قالب موضوعاتی از جمله ساختار دانشگاه؛ زیرساختهای عمرانی؛ بودجه دانشگاه؛ آزمایشگاهها؛ توسعه و ایجاد زیرساختهای فناوری اطلاعات؛ زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی؛ زیرساخت های دانشجویی؛ دانشگاه شهید بهشتی و کرونا؛ زیرساختهای همکاریهای بینالمللی ارایه شده است.
رییسی روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه شهید بهشتی با قدردانی از تشریک مساعی همکاران در تهیه گزارش عملکرد دانشگاه، خاطرنشان کرد: امید است جریان فکری ایجاد شده برای تهیه و تدوین گزارش های عملکرد دورهای در بازههای زمانی مشخص با هدف بهبود و ارتقای جایگاه دانشگاه بزرگ و باسابقه شهید بهشتی تداوم یابد. روابط عمومی دانشگاه آماده دریافت آرا و اندیشههای صاحب نظران درخصوص این گزارش است.