یک محقق با انتشار قطعهای ویدئویی نشان داده است که چگونه فویل آلومینیومی میتواند باعث صدمه زدن به سلامت انسان شود.
«غزه باسیونی» از دانشگاه عینالشمس قاهره گفته است: «بر اساس تحقیقی که انجام دادهام، انتقال یا مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی طی روند پخت و پز یا پیچیدن غذا در فویل آلومینیومی بیش از حد مجاز تعیین شده از سوی سازمان بهداشت جهانی صورت میگیرد».
به گزارش همشهری آنلاین،باسیونی توضیح داد که قابلمهها و ظروفی که با لایههای آلومینیومی پوشیده شدهاند نیز از نظر شیمیایی تمایل به اکسیده شدن و راه یافتن به مواد غذایی ما دارند بجز آن دسته ظروفی که با لایههایی به منظور جلوگیری از این تمایل محافظت شده باشند.
در این گزارش همچنین اشاره شده است که دانشمندان اکنون در حال تحقیق درباره ارتباط بین بیماران مبتلا به آلزایمر و سطح بالای آلومینیوم پیدا شده در بافت مغزی آنها هستند.
بر اساس مطالعات بهداشتی دیگری مشخص شده که مصرف مقدار آلومینیوم زیاد میتواند باعث کاهش رشد سلولهای مغز یا آسیبهای مضری به افراد مبتلا به بیماریهای استخوانی شود.
No tags for this post.