به گزارش سیناپرس، بسیاری از مردم جهان با مشکل ظاهر شدن جوش هایی روی صورت خود مواجه هستند و در بیشتر موارد، این افراد اقدام به فشار دادن و ترکاندن این جوش ها می کنند. مطالعات جدید محققان نشان می دهد این کار کاملا اشتباه است.
بررسی های متخصصین پوست نشان می دهد، فشار دادن جوش ها می تواند شرایط آنها را بدتر کرده و احتمال ایجاد اسکار دائمی را افزایش دهد. بنابراین توصیه می شود اگر روی صورتتان جوشی ظاهر شد سعی کنید از ترکاندن و فشار دادن آن اجتناب کنید. اگرچه این کار بسیار وسوسه برانگیز است اما متخصصین معتقدند فشردن جوش های صورت نتایجی منفی و ناگوار در پی دارد.
باید توجه داشت که بسیاری از اقدامات جایگزین برای از بین بردن جوش وجود دارد که می توانید خودتان در خانه تهیه کرده یا برخی از داروهای مفید در این رابطه را می توانید از داروخانه یا پزشک عمومی تهیه کنید.
کارهای ساده ای که باید در خانه امتحان کنید شامل پرهیز از آرایش های چرب و استفاده از مرطوب کننده های دارای چربی، پاک کردن کامل آرایش قبل از خواب، شستن ناحیه آسیب دیده با صابون ملایم یا پاک کننده و آب ولرم برای حداکثر دو بار در روز است.
توصیه می شود به طور منظم موها را بشویید و سعی کنید از افتادن مو روی صورت خود جلوگیری کنید. تا به امروز، علی رغم آنچه اکثر مردم فکر می کنند، شواهد کمی مبنی بر تأثیر رژیم غذایی بر جوش صورت وجود دارد و مطمئناً این جوش ها به دلیل عدم رعایت بهداشت نیست!
به گزارش سیناپرس، بسیاری از مردم سعی می کنند جوش های صورت را برای مدت طولانی در خانه مدیریت کنند. حتی اگر این جوش ها به شکل آکنه خفیف است، اگر شما را آزار می دهد، بهتر است با یک پزشک مشورت کنید، زیرا چندین کرم، لوسیون و ژل برای درمان جوش ها وجود دارد که می توانند تفاوت زیادی ایجاد کنند. برای از بین بردن جوش های صورت معمولاً محصولاتی با غلظت کم بنزوئیل پراکسید توصیه می شود.
اگر این محصولات مؤثر نبودند یا آکنه شما شدید بوده یا روی سینه و پشت شما ظاهر شد، ممکن است از دوره ای از آنتی بیوتیک ها یا کرم های قوی تر استفاده کنید که فقط با نسخه در دسترس هستند.
به گزارش سیناپرس، خانم ها گاهی اوقات متوجه می شوند که شرایط جوش هایشان در دوره قاعدگی بدتر است. در این شرایط حتی اگر فرد از نظر جنسی فعال نباشد با توصیه پزشک می توان برای مدتی مشخص از روش های پیشگیری از بارداری برای کمک به پوست صورت استفاده کرد تا با ایجاد وقفه یک یا دو ماهه در قاعدگی، جوش را کاملا برطرف کرده و سپس به شرایط عادی بازگشت. عوارض جانبی این درمان ها معمولاً کم بوده و می توانند بسیار مؤثر باشند.
مترجم: مولود یوسفی
منبع: sciencefocus
No tags for this post.