۱۰ دهکده کشاورزی در کشور ایجاد خواهد شد

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم از ایجاد ۱۰ دهکده کشاورزی در کشور خبر داد.

دکتر علی خیرالدین در کارگروه عملیاتی سازی شعار محوری سال در لرستان که با هدف بررسی راهکارهای تحقق شعار سال و تقویت زیست بوم نوآوری و فناوری در لرستان امروز در پارک علم و فناوری استان برگزار شد، با اشاره به برگزاری رویداد تانا اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه تانا وزات علوم با۱۰۰ میلیون تومان به طرح‌ها ارائه شده حمایت می‌کند و چنانچه طرح در سامانه نان وارد شود؛ ۱۰۰ میلیون تومان دیگر نیز دریافت خواهد کرد.

راه‌اندازی ۴۰ شهرک فناوری در استان‌ها در دستور کار دولت

وی با بیان اینکه راه‌اندازی ۴۰ شهرک فناوری در استان‌ها در دستور کار دولت قرار گرفته است، گفت: لرستان و شرکت شهرک‌های صنعتی می‌تواند با فراهم کردن شرایط لازم و همکاری با پارک علم و فناوری استان، درخواست خود را برای ایجاد شهرک فناوری به وزارت علوم جهت بررسی ارسال کنند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم اضافه کرد: قانون همواره پیشران اقتصاد ماست و با توجه به بسترهای قانونی خوبی همچون جهش تولید و آیین نامه حمایت از تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، چنانچه شرکت‌های بزرگ واحدهای تحقیق و توسعه خود را در عرصه پارک‌های علم و فناوری و شهرک‌های فناوری مستقر کنند می‌توانند از مزایای اعتبار مالیاتی استفاده کنند و در صورتی که قرارداهای خود را با دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منعقد کنند آن قرارداها نیز مشمول اعتبار معالیاتی خواهند شد.

ایجاد ۱۰ دهکده کشاورزی در کشور

خیرالدین ادامه داد: در آیین‌نامه حمایت از تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین ۱۰ دهکده کشاورزی در کشور ایجاد خواهد شد.

وی گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالایی که در لرستان وجود دارد، سازمان جهادکشاورزی با همکاری پارک علم و فناوری زمینه‌های لازم را برای اخذ مجوزهای لازم فراهم کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم بیان کرد: با توجه به روند کند ارزیابی درخواست‌های شرکت‌های لرستان برای اخذ مجوز دانش‌بنیان از سوی کارگروه‌های ارزیابی که در خارج از استان مستقر هستند؛ رایزنی‌های لازم برای اینکه لرستان به عنوان یکی از مراجع ارزیابی دانش‌بنیان منظور شود، با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام خواهد شد.

در ادامه این جلسه دکتر نامداری، رئیس پارک علم و فناوری لرستان گزارشی از اقدامات انجام شده در کارگروه عملیاتی‌سازی شعار محوری سال استان لرستان ارائه داد و اقدامات و پیشنهادات پارک علم و فناوری لرستان در راستای اجرای آیین‌نامه حمایت از تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین در حوزه علوم تحقیقات و فناوری را تشریح کرد.

در پایان این جلسه، دو واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری لرستان، مشکلات و دغدغه‌های خود در مسیر تولید محصولات دانش محور را بیان کردند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا