همکاری جهاددانشگاهی و سپاه محمد رسول‌الله(ص)در زمینه آموزش و اشتغال

همکاری جهاددانشگاهی و سازمان بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص)تهران بزرگ با امضای تفاهم‌نامه‌ای در زمینه آموزش، کارآفرینی و اشتغال کلید خورد.

تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی و سازمان بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران صبح امروز (سه‌شنبه 1 آذرماه 1401) باهدف ایجاد و توسعه همکاری‌های مشترک در راستای ارتقاء و افزایش تعاملات در حوزه‌های آموزشی، کارآفرینی و اشتغال، پژوهشی و فرهنگی، ارائه خدمات تخصصی و مشاوره‌ای و همچنین استفاده از ظرفیت‌های تبصره ۱۶ قانون در زمینه اشتغال، فیمابین دکتر محمدصادق بیجندی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی از یک‌سو و سرهنگ پاسدار جعفر مخلق آذر رئیس سازمان بسیج سازندگی سازمان بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ از سوی دیگر به امضاء رسید.

دکتر محمدصادق بیجندی معاون آموزش و کارآفرینی در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی یک‌نهاد برآمده از انقلاب و نهادی توسعه‌ای و هم‌افزاست خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب اسلامی بعد از سپاه پاسداران بیشترین تأکید و صحبت را درباره جهاددانشگاهی داشته‌اند و همواره بر مأموریت‌های این نهاد در ارائه خدمت به جامعه تأکید داشته‌اند.

وی با اشاره با تشریح برخی از برنامه‌ها و فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف آموزشی، اشتغال و کارآفرینی یادآور شد: جهاددانشگاهی در حال حاضر چندین طرح ملی را در زمینه‌های مختلف اشتغال و کارآفرینی ازجمله طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، مهارت‌آموزی سربازان، هدایت شغلی دانشجویان و دانش‌آموختگان و … در دست انجام دارد و آمادگی دارد این تجارب را با همکاری واحدها و شبکه سراسری جهاددانشگاهی و با همکاری دستگاه‌های مختلف در همه استان‌های کشور در خدمت جامعه هدف قرار دهد.

معاون آموزش و کارآفرینی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی دارای ۸ موسسه و مرکز دانشگاهی، سه پارک علم و فناوری، ۲۳ مرکز رشد و ۱۶۷ مرکز آموزش کوتاه‌مدت در سراسر کشور است تصریح کرد: نگاه علمی و تخصصی از یک‌سو و حضور میدانی از سوی دیگر ویژگی خاصی به فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی جهاددانشگاهی بخشیده و موجب شده تا دستگاه‌ها و نهادهای مختلف اعتماد ویژه و بالایی به این نهاد داشته باشند.

وی با اشاره به نگاه نو جهاددانشگاهی به موضوع اشتغال و با اشاره به راه‌اندازی مدرسه ملی مهارت برای آینده مشاغل و مشاغل آینده گفت: جهاددانشگاهی توجه ویژه‌ای به آینده مشاغل و مشاغل آینده دارد و در همین راستا تاکنون ۶۳ نشست در زمینه‌ها و حوزه‌های مختلف آینده مشاغل و مشاغل آینده برگزارشده است.
وی با اشاره به حضور موثر جهاددانشگاهی در حوزه مشاغل خانگی نیز گفت: تاکنون جهاددانشگاهی با نگاه جدید به مشاغل خانگی بیش از ۱۳۰ رشته جدید مثل ویراستاری، ادمین سایت و … را به لیست مشاغل خانگی پیشنهاد داده و افزوده است.

رئیس بسیج سازندگی سازمان بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ نیز در این نشست با اشاره به اینکه بسیج سازندگی ورود جدی به حوزه اشتغال دارد گفت: نگاه ما در امضای این تفاهم‌نامه صرفاً امضا و عکس نیست بلکه می‌خواهیم از دستاوردها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد علمی و اجرایی در پیشبرد برنامه‌های اشتغال و کارآفرینی استفاده کنیم.

سرهنگ پاسدار جعفر مخلق آذر با اشاره به اینکه ظرفیت‌های خوبی در تبصره ۱۶ قانون برای توسعه اشتغال و کارآفرینی پیش‌بینی‌شده است گفت: تلاش می‌کنیم با همکاری جهاددانشگاهی و سپاه و بسیج سازندگی از ظرفیت‌های خوب این قانون برای اعطای تسهیلات اشتغال‌زا به جامعه هدف استفاده کنیم.

وی افزود: بودجه موردنظر از محل ماده تبصره ۱۶ در سال گذشته که ۲۲ میلیارد بود به ۴۰۰ میلیارد تومان در سال جاری افزایش‌یافته است.

بر اساس این تفاهم‌نامه همکاری دو مجموعه در زمینه فعالیت‌های آموزشی، اشتغال و کارآفرینی، خدمات تخصصی و مشاوره‌ای، فرهنگی و پژوهشی با در نظر گرفتن امکانات طرفین، برگزاری همایش‌ها، سمینارها، وبینارها، کارگاهای تخصصی و تورهای آموزشی، ارزیابی شایستگی و آزمون استخدامی در سطح ملی و منطقه‌ای، طراحی، اجزا، نظارت و پایش پروژه‌های آموزشی و اشتغال و کارآفرینی، پژوهشی و فرهنگی با به‌کارگیری امکانات، تسهیلات و خدمات طرفین و افزایش تعاملات بین بخشی و توسعه کمی و کیفی همکاری‌های علمی و بنیادی مانند تالیف، ترجمه، چاپ و نگارش و انتشار کتب و مقالات علمی، آموزشی و پژوهشی مشترک همکاری می‌کنند.

زمان اجرای تفاهم‌نامه از تاریخ امضاء به مدت ۳ سال است، ادامه فعالیت با بازدارندگی اصلاح و تغییرات در مفاد آن به پیشنهاد کارگروه و با توافق بالاترین مقام طرفین انجام می‌شود.

بر اساس اعلام بازارکار، در مراسم امضای این تفاهم نامه مهندس احمد‌حسین سلگی مدیر کل پروژه‌‌های آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی، دکتر عبدالله تقی پور عضو هیات علمی جهاددانشگاهی، دکتر سید رفیع موسوی از بخش آموزش و مهندس عباس گودرزی از بخش آموزش بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ حضور داشتند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا