عباس موسوی رهپیما در گفت وگو با ایرنا ضمن اشاره به اینکه امروز در جامعه نیاز به توسعه علم و فناوری احساس میشود، افزود: خیرین علاقه دارند موقوفاتی داشته باشند که در راه صحیح توسعه علم و فناوری مورد استفاده قرارگیرد، برای گسترش این نوع از وقف، باید اعتمادسازی صورت گیرد.
وی بیان کرد: برای توسعه عرصه های علمی باید از جایزه مصطفی(ص) حمایت کرد و موقوفات و بخشش افراد واقف و خیر برای جایزه باید افزایش یابد.
موسوی ره پیما ضمن بیان این که باید برای خیرین اعتماد ایجاد کرد تا موقوفاتشان را در جهت دستیابی به اهداف بزرگ علمی به کار گیرند، اظهارکرد: مسلما جایزههای مختلف علمی که در دنیا وجود دارد، دارای مشوقهای بزرگ هستند تا بتوانند به اهداف تعیین شده خود برسند.
وی گفت: چون هدف جایزه مصطفی(ص) توسعه علم و فناوری است باید تلاش شود تا خیرین و واقفین برای حمایت از این مهم تشویق شوند، هرچه که در اختیار افراد است از بین میرود ولی آنچه بخشیده میشود، همیشه باقی میماند و لازم است این تفکر در جامعه رواج پیدا کند.
موسوی ره پیما ضمن بیان اینکه توسعه علم وفناوری موجب میشود تا مشکلات جامعه حل شود، افزود: وقف در حوزه علم، میتواند به پیشرفت آن کمک کند و با پیشرفت این امر، مشکلات جامعه نیز حل میشود.
احداث دانشکده فنی مهندسی یک هزار نفری فومن از جمله وقف هایی است که از سوی عباس موسوی رهپیما انجام شده و اکنون این دانشکده وقف دانشکده فنی دانشگاه تهران است.